GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hajduk uvjerljivim porazom ispao iz Europe

Hajduk uvjerljivim porazom ispao iz Europe
TEŽAK PORAZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.08.2023 / 21:40
Autor: SEEbiz / index.hr
SOLUN - Hajduk je ispao iz Europe. Nakon 0:0 u Splitu, Hajduk je u Solunu izgubio 3:0 od PAOK-a u uzvratu trećeg kola Konferencijske lige. Prvi gol za Grke je zabio Schwab u 12. minuti s bijele točke, a drugi i treći Živković u 79. i u 84. minuti.

Ključnim se pokazalo razdoblje od 8. do 12. minute kada Hajduk nije iskoristio "zicer" za vodstvo, a onda i primio pogodak iz kaznenog udarca. U obje te situacije loše je reagirao iskusni Odjidja-Ofoe. Njemu je u 8. minuti Kotarski dodao loptu ravno u noge na 20-ak metara od gola, ali Belgijanac, umjesto da sam odmah puca, proigrava Livaju čiji je udarac bio blokiran.

Odmah u sljedećem napadu PAOK-a Odjidja-Ofoe je nespretno u svom kaznenom prostoru srušio Konstanteliasa, a njemački sudac Stegemann je pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač bio je kapetan Schwab.

Do kraja prvog poluvremena Hajduk je bio bolja momčad, stvarao prilike, ali ih i promašivao. U 32. minuti Krovinović je ubacio s lijeve strane, ali Melnjakov udarac glavom prohujao je pored gola, u 40. minuti ubacio je Melnjak, a Koulierakis je nespretno odbio no lopta je prohujala tik pored vratnice, pokušaj Krovinovića s 20-ak metara u 45. minuti obranio je Kotarski, dok je u trećoj minuti nadoknade ubačaj Livaje Sahiti glavom poslao pored gola.

Na kraju prvog poluvremena statistika je pokazala kako je Hajduk imao šest udaraca na gol, a PAOK dva no grčki je sastav bio u prednosti.

Početkom nastavka odličnu priliku za PAOK imao je Konstantelias, ali njegov udarac na dodavanje Živkovića obranio je Lučić. Posljednju priliku za poravnanje Hajduk je imao u 67. minuti kada je pokušao Benrahou, ali je njegov udarac s 10-ak metara odlično zaustavio Kotarski.

A onda je na scenu stupio Diallo, priučeni stoper Hajduka u 79. minuti je nonšalantno ostavio loptu Brandonu na rubu svog kaznenog prostora, uslijedilo je dodavanje za Živkovića koji se ubacio u kazneni prostor i iz blizine mirno matirao Lučića za 2:0. Neuvjerljivi Diallo u 84. minuti je napravio i prekršaj na Ozdojevu na 18 metara od svog gola, slobodni udarac izveo je Živković, lopta se na putu prema mreži odbila od leđa Mikanovića i prevarila Lučića.

Tagovi: HajdukL Andrija Ćinkovović, Marko livaja, PAOK
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE