GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jakirović napokon pronašao pravi Dinamo

Jakirović napokon pronašao pravi Dinamo
PRAVI RITAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.02.2024 / 14:29
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon prolaska Betisa u Konferencijskoj ligi, a onda i prvenstvenog trijumfa nad Rijekom u Maksimiru se lakše diše.

Dinamo se na društvenim mrežama pohvalio aktualnim rezultatskim učinkom - 14 utakmica, 10 pobjeda, tri remija i jedan poraz. Pozitivni komentari navijača, naravno nisu izostali.

"Dižemo se u najbitnijem djelu prvenstva", napisao je jedan navijač, a drugi se nadovezao: "Kao Real idemo u formu u najbitnijem dijelu sezone, samo prave momčadi to mogu".

Pohvale se nižu na račun Sergeja Jakirovića.

"Gdje su sada pljuvači koji su pljuvali po čovjeku, govorio sam od početka Jakirović je dobar trener, dajte mu malo vremena"

"Čestitke treneru i momčadi. Bilo je uspona i padova i svi smo bili možda previše kritični jer smo navikli na dobre rezultate i vodstvo na tablici. Sada kad se Dinamo vraća u igru sve postaje ljepše i slađe".. "Definitivno nismo dugo vremena lošije krenuli u prvenstvo. Najbolji igrači prodani, alibi pojačanja. U hodu Jakirović formira ekipu. Sada polako ima malo i igru. Karakter ekipe i trenera je top. Za HNL je dovoljno, za Konfederacijsku ligu rezultat veći nego očekivan.

Naravno, bilo je i onih koji pozivaju na oprez... "Ovo je lijepa statistika, ali sad će trebat izdržat pakleni ritam", "Rezultat je majka svih bitaka, ali igra je daleko još uvijek od onog što treba biti.. Dovoljno se prisjetiti utakmice protiv Varaždina. Istina, odigrali smo dobro i protiv Betisa i protiv Rijeke, ustabilila se momćad, obrana pogotovo, ali ima tu jos jako puno prostora za napredak.", glasi jedan od komentara, a bilo ih je dosta na sličnom tragu. "Kada vidiš ove rezultate nisu ni loši, ali važne utakmice nisu odigrane kako treba".

Jakirović, međutim, nije impresionirao sve.

"Kvalitetu je Dinamo cijelo vrijeme imao na svim pozicijama osim na jednoj - onoj trenerskoj. A dobri rezultati su produkt upravo dobre kemije unutar momčadi te karakternih igrača koje niti besmislene ideje trenera i loše čitanje utakmice nije pokolebalo ! Bravo dečki".

Ima i onih koji koji čvrsto stoje na zemlji i upozoravaju da još ništa nije napravljeno.

"I još uvijek 3. mjesto u HNL-u, a ulazimo u ožujak".

Tagovi: jakirović, dinamo, rijeka
PROČITAJ I OVO
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE