GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Klay Thompson ispisao povijest NBA lige

Klay Thompson ispisao povijest NBA lige
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.03.2023 / 08:11
Autor: SEEbiz
OAKLAND - Klay Thompson odigrao je fantastično prvo poluvrijeme utakmice između svojih Golden State Warriorsa i Phoenix Sunsa u noći na utorak, a njegova je momčad stigla do pobjede 123:112.

Učinkom iz tog prvog dijela sjajni je šuter Warriorsa ispisao povijest NBA lige. Thompson je u prvom poluvremenu utakmice, u tek 18 odigranih minuta, ubacio 33 koša, gađajući iz igre 12/18, od čega za tricu 8/12.

Bila mu je to peta utakmica u karijeri u kojoj je već do poluvremena stigao do 30 poena i deseta u ovoj sezoni u kojoj je ubacio 30 ili više. Također, treći put u karijeri uspio je ubaciti 30 poena i osam trica kroz prve dvije četvrtine. Time se izjednačio s Damianom Lillardom, koji je dosad bio jedini igrač u posljednjih 25 godina kojem je to uspjelo u NBA ligi.

Osam trica do poluvremena uspio je ubaciti peti put u karijeri. Niti jedan igrač nije to uspio napraviti barem od sezone 1996./1997., ističu statističari. U utakmicama u kojima ubaci minimalno 35 poena njegovi Golden State Warriorsi su na omjeru od 32 pobjede i tri poraza.

Thompson je kraj utakmice dočekao s 38 koševa i pet skokova. Stephen Curry dodao je 23 uz sedam skokova i pet asistencija, a Jordan Poole 20, uz šest asistencija za Warriorse koji su sad na omjeru pobjeda i poraza 36:33. Najbolji kod Sunsa bili su Deandre Ayton s 27 koševa i 12 skokova te Devin Booker s 32 poena.

Tagovi: Klay Thompson, Golden State Warriors
PROČITAJ I OVO
Messi postavio dva MLS rekorda u velikoj pobjedi Miamija
REKORDI
Messi postavio dva MLS rekorda u velikoj pobjedi Miamija
MIAMI - Argentinska nogometna zvijezda Lionel Messi nastavlja blistati u MLS ligi u Sjedinjenim Državama. Imao je ruku u svim golovima Inter Miamija protiv New York Red Bullsa u pobjedi 6-2, postavljajući pritom dva rekorda lige.
Fantastični Edwards vodio Wolvese do pobjede protiv Nuggetsa
NBA PLAYOFF
Fantastični Edwards vodio Wolvese do pobjede protiv Nuggetsa
DENVER - U prvoj utakmici polufinala Zapadne konferencije NBA lige Minnesota Timberwolvesi iznenadili su branitelje naslova Denver Nuggetse 106:99 i oduzeli im prednost domaćeg terena.
Modrić je postao najtrofejniji nogometaš u povijesti Real Madrida
ZA POVIJEST
Modrić je postao najtrofejniji nogometaš u povijesti Real Madrida
BARCELONA - Barcelona je u ludoj utakmici 34. kola La Lige izgubila u gostima od Girone 4:2 i tako omogućila Real Madridu da i teoretski osigura 36. naslov prvaka Španjolske.
Georg Koch ima rak u terminalnoj fazi
LOŠE VIJESTI
Georg Koch ima rak u terminalnoj fazi
BERLIN - Bivši golman Dinama Georg Koch je u intervjuu za njemački Bild otkrio da ima rak u terminalnoj fazi i da su mu liječnici rekli da će uskoro umrijeti.
Sky: Bayern se raspituje o Lopeteguijevoj dostupnosti
TRENERI
Sky: Bayern se raspituje o Lopeteguijevoj dostupnosti
MÜNCHEN - Bayern München obratio se Julenu Lopeteguiju u svojoj dugotrajnoj potrazi za novim trenerom, izvijestila je u subotu njemačka televizija Sky.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE