GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Leko: Najlakše bi bilo predati se

Leko: Najlakše bi bilo predati se
NA UDARU KRITIKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.10.2023 / 08:18
Autor: SEEbiz
SPLIT - Hajduk je teško uzdrman, poraz 2:0 od Osijeka na Poljud je unio novu nervozu, a navijači su nakon utakmice igračima i treneru Ivanu Leki jasno dali do znanja što misle. 'Leko, odlazi!', orilo se Poljudom

I sam je Ivan Leko svjestan da opasno 'visi', Hajduk je pod njegovim vodstvom izgubio četiri od posljednjih šest utakmica SuperSport HNL-a! Krizu i sve mane momčadi 'bilih' je samo nakratko prikrilo slavlje u derbiju s Dinamom. Ali posljednje dvije utakmice, porazi od Rijeke i Osijeka, otvorili su Pandorinu kutiju.

Torcida je s tribina salvom zvižduka ispratila igrače Hajduka i trenera Ivana Leku. Uz jasnu i nedvosmislenu poruku 'Leko, odlazi!'

'To je normalno. Jasno je da su ljudi nezadovoljni, ali sigurno nije nitko više razočaran nego ja. Puno smo htjeli, ali kad izgubiš 2:0 trebaš čestitati protivniku. Rezultat je bolan, situacija isto tako. Imali smo devet pobjeda zaredom, sve je bila pjesma, dobivali smo derbije... A sad je drama...', rekao je Ivan Leko nakon šokantnog 2:0 poraza od Osijeka.

Strahuje li Leko od otkaza? Hoćete li sjesti s predsjednikom i sportskim direktorom, kako dalje?

'U sportu najviše učiš iz problema. Progutaj gorku pilulu, budi tu, prihvati kritiku i od sutra napravi sve da se digneš za iduću utakmicu', kaže Leko i dodaje:

'Znam kako se osjećam. Najlakše se predati i reći 'Ajde, vozi!'. Došao sam ovdje iz ogromne emocije... Bio bih sam sebi smiješan da odem. Ali ja sam samo trener. Nemam pojma što će biti sutra, za pet dana, mjesec dana ili pet godina.'

Tko je krivac za ovu situaciju?

'Kriv je trener, svi smo krivi i svi smo zaslužni', filozofirao je Leko pa nastavio:

'Normalno da sam razočaran... Ali moramo šutjeti i raditi. Svi znamo težinu dresa, budi frajer, stavi muda na stol. Treba se dignuti u šest ujutro i trenirati k'o pas do šest popodne', zaključio je, još uvijek, trener 'bilih' Ivan Leko.

Tagovi: iVAN lEKO, hAJDUK
PROČITAJ I OVO
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE