GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Petković na tretmanu kod čuvene beogradske liječnice

Petković na tretmanu kod čuvene beogradske liječnice
OPORAVAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.10.2023 / 08:54
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Kako li će izgledati napad hrvatske reprezentacije u četvrtak u Osijeku u kvalifikacijskoj utakmici s Turskom za Euro bit će vruća tema od ponedjeljka kad se Vatreni okupe u Zagrebu, a ovog časa izbornik Zlatko Dalić nije otpisao nikoga s liste 23 igrača koje je pozvao, čak niti Brunu Petkovića, što je iznenađenje budući da je Dinamo priopćio kako će s terena izbivati tri tjedna.

Nakon tog ogleda s Turcima Vatreni lete u Cardiff na susret s Walesom koji se igra 15. listopada. No, osim Petkovića i Ivanušeca koji nisu igrali posljednje utakmice svojih klubova, sve je više upitnika i oko Kramarića. Niti jedan od njih trojice ovaj vikend neće biti na terenu.

Petković je silno motiviran da se ekspresno oporavi do ogleda na Opus Areni, zbog toga je izabrao tretman kod čuvene beogradske liječnice Marijane Kovačević s nadom se da će napraviti čudo te manje oštećenje zadnje lože sanirati i pretvoriti u zdravi mišić. Je li to moguće? Petković je već bio ozlijeđen da bi se "zakrpao" i izašao na debi s Hajdukom kojeg je morao napustiti krajem prvog poluvremena. Kako je Dinamo kazao da ga čeka dvadesetak dana izvan travnjaka svi u medijima prihvatili smo zdravo za gotovo da ga nema za reprezentaciju, ali i dalje se pitamo je li moguće najavljenu stanku od dvadesetak dana prepoloviti?

Znat će se u ponedjeljak, možda već i tijekom vikenda, hoće li Bruno doći na okupljanje sa šansom da zaigra ili će to ostati iluzija. Kako i liječnici Vatrenih kažu da ta njegova ozljeda nije baš tako velika, nisu ga otpisali. Marijana Kovačević je često predmet medijskih napisa, u proljeće se govorilo kako je "preko noći" ozdravila Luku Modrića za polufinale Lige prvaka koji je bio kod nje u Beogradu, dok će drugi kazati da je šarlatanka. No, sportaši očito imaju dobra iskustva jer je preporučuju jedni drugima.

Zlatko Dalić je s liste pretpoziva na kojoj ima osam imena aktivirao samo veznjaka Nikolu Moru. To je očito odgovor da činjenicu da po svemu sudeći Luka Ivanušec neće moći igrati. Iako se i za njega tek čeka službena informacija. Lukin je gležanj bolje, počeo je trenirati u teretani, ali niti ovaj vikend neće igrati za Feyenoord, treninzima s momčadi će se vratiti sljedeći tjedan. Do ponedjeljka bi se trebao čuti s Dalićem ima li smisla da dolazi na okupljanje nacionalne vrste ili da mirno podiže intenzitet rada u klubu. Načelno bi i Petković i Ivanušec trebali doći da ih doktori reprezentacije pregledaju, ali kad je stvar jasna da ne mogu na tome se ne inzistira.

Tagovi: Bruno Petković, Marijana Kovačević, Zlatko Dalić
PROČITAJ I OVO
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE