GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Prosinečki ima punu podršku Uprave Rudeša

Prosinečki ima punu podršku Uprave Rudeša
PODRŠKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.08.2023 / 08:31
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Rudeš u nedjelju na Kranjčevićevoj nije uspio doći do svojih prvih bodova u povratničkoj sezoni Hrvatske nogometne lige. Hajduk je u Zagrebu slavio 2:0, a susret su Splićani riješili već nakon prvih 45 minuta.

Prvo je već u četvrtoj minuti Ivan Dolček, koji je dobio priliku zaigrati od prve minute umjesto Jana Mlakara, asistirao Marku Livaji za njegov četvrti pogodak ove sezone.

“Desetka” Bijelih je deset minuta nakon toga asistirala Dariju Melnjaku za povećanje prednosti. Rudeš je u drugom poluvremenu bio kvalitetniji protivnih, imao je nekoliko šansi, ali bez koncentracije u trenutku realizacije. Još jednom ostaje žal kod mlade momčadi Roberta Prosinečkog, da su u konačnici bili konkretniji i situacija oko kluba bi bila ugodnija. Ipak, s obzirom na stanje na tablici, moglo je biti i puno gore. Lokomotiva je pretposljednja s tek dva boda više, dok je Istra osma, s tri boda na svome kontu. Iduće kolo Rudeš će baš u Pulu, što bi moglo biti podizač atmosfere, a i stanja na tablici za Zagrepčane.

Također, moglo bi donijeti i jačanje statusa Roberta Prosinečkog, koji ionako ima potpunu podršku klupskog čelništva.

- Robert Prosinečki ima maksimalno povjerenje Uprave kluba u svoj rad! Došao je u klub poznavajući situaciju u kojoj smo se nalazili i borbu koja ga je očekivala. Novi smo u Hrvatskoj nogometnoj ligi i znalo se da posao neće biti lak. Igra koju pokazujemo puno je bolja, nemjerljivo kvalitetnija negoli u drugom rangu. On u klubu nije dugo, tek dva mjeseca, a već se vidi njegov pečat. Svatko tko je gledao naše utakmice vidi da imamo veliki potencijal, da nas nitko nije pregazio bez borbe. U nekim susretima bili smo i kvalitetniji protivnik, ali nedostajalo je malo iskustva da u završnicama budemo “hladniji”. Ostaje, naravno, žal za pokojim bodom, koji smatramo da zaslužujemo, a dok je ova Uprava ovdje, posao Roberta Prosinečkog je zacementiran! - rekao je direktor Stipe Čondrić o trenerskoj poziciji Velikog Žutog.

Tagovi: Robert Prosinečki, Rudeš, Hajduk
PROČITAJ I OVO
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE