GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rakitić upitan za utakmicu s Dinamom

Rakitić upitan za utakmicu s Dinamom
PROPUSTIO TRENING
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.02.2022 / 18:45
Autor: SEEbiz / H
SEVILLA - Ivan Rakitić, kapetan nogometaša Seville, desno krilo Tecatito Corona i napadač Anthony Martial možda neće igrati u četvrtak protiv Dinama u Europskoj ligi nakon što su u ponedjeljak propustili trening, a u utorak tek nakratko boravili u klupskom centru.

Novinarima je bio zabranjen pristup treningu u utorak, a na snimkama koje je objavila Sevilla nije bilo Rakitića, Corone i Martiala.

"Trening je bio zatvoren pa nemam informaciju", odgovorio je Sevillin glasnogovornik na pitanje s kakvim se poteškoćama suočava 33-godišnji bivši hrvatski reprezentativac. Klub na svojoj internetskoj stranici nije objavio nikakvu informaciju.

Rakitić je u petak napustio teren u 92. minuti prvenstvene utakmice s Elcheom, a sve je upućivalo da je riječ o taktičkoj zamjeni. Sevilla je pobijedila 2-0 te zaostaje četiri boda za vodećim Real Madridom. Martial je igru bio napustio u 82. minuti, a Corona u 60. minuti zbog ozljede. Njih dvojica su dovedeni u klub prošli mjesec.

Lokalni mediji su izvijestili kako su Rakitić, Corona i Martial u utorak kratko boravili u klupskom centru.

Sevilla će ugostiti zagrebački Dinamo u četvrtak u 21 sat na svom stadionu Sánchez Pizjuán gdje neće smjeti nastupiti njen veznjak Joan Jordán, iza kojeg su 24 nastupa ove sezone. Jordán je u posljednjoj europskoj utakmici protiv Salzburga dobio crveni karton pa mora propustiti ogled s hrvatskim prvakom. Zbog ozljeda neće biti niti desnog beka Gonzala Montiela, krilnog Erica Lamele i desnog krila Susa.

Nakon tromjesečne pauze zbog ozljede mogao bi zaigrati prvi kapetan, 36-godišnji Jesús Navas, na mjestu desnog beka.

Igrači Seville i Dinama trenirat će u srijedu na stadionu na kojem će se dan kasnije sučeliti u prvom ogledu 1/16 finala Europske lige. Sevilla je domaćom pobjedom protiv Elchea prekinula niz od četiri utakmice bez pobjede.

"Sada je vrijeme da razmišljamo o Dinamu, o Europskoj ligi. Dobro znamo kakvo je to natjecanje, lijepo je i zahtjevno. Trebamo se dobro pripremiti za utakmicu u četvrtak", izjavio je Lopetegui prošli petak.

Tagovi: Ivan Rakitić, Sevilla, Dinamo, Anthony Martial, Tecatito Corona
PROČITAJ I OVO
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE