GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sjajna utakmica Alena Halilovića

Sjajna utakmica Alena Halilovića
U FORMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.11.2023 / 22:42
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Fortuna Sittard na domaćem terenu pobijedila je Heracles 4:1 u 12. kolu nizozemskog prvenstva, a junak utakmice bio je Alen Halilović. Fortuna je povela u šestoj minuti, kada je Halilović ubacio s lijeve strane.

Najviši u kaznenom prostoru gostiju bio je brazilski branič Rodrigo Guth, koji je svoj prvi gol u sezoni zabio na asistenciju hrvatskog nogometaša.

Belgijski napadač Milan Robberechts povećao je na 2:0 u 25. minuti, a Halilović je fantastično prvo poluvrijeme okrunio pogotkom u 32. minuti. Krilni napadač tada je spremio odbijenu loptu iza suparničkog golmana Michaela Brouwera. Fortuna na tome nije stala, već je Kaj Sierhuis u 40. minuti zabio i četvrti gol. Počasni pogodak gostiju u 89. minuti postigao je Nijemac Mario Engels.

Halilović je igrao do 77. minute, a prema SofaScoreu dobio je najvišu ocjenu. Spomenimo kako je za domaći sastav branio hrvatski golman Ivor Pandur. Fortuna nalazi se na devetom mjestu Eredivisie s 13 bodova, što znači da je ovim slavljem preskočila Heracles koji je s 12 bodova pao na 11. poziciju.

Halilović je ljetos stigao u Fortunu nakon što je nekoliko mjeseci bio bez kluba jer je u siječnju raskinuo ugovor s Rijekom. Jedan od nekadašnjih najvećih hrvatskih talenata dosad je u nizozemskom klubu upisao 12 nastupa. Sada je na tri gola i dvije asistencije.

Halilović je tijekom karijere nastupao za Dinamo, Barcelonu, Sporting Gijon, HSV, Las Palmas, Milan, Standard Liege, Heerenveen, Birmingham, Reading i Rijeku. Ugovor s Fortunom vrijedi mu do ljeta 2024., ali klub ima opciju produljiti ga na još dvije sezone.

Tagovi: AlEn Halilović, Fortuna
PROČITAJ I OVO
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE