GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Warriorsi izgubili, Šarić slab

Warriorsi izgubili, Šarić slab
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.11.2023 / 09:01
Autor: SEEbiz / index.hr
NEW YORK - Košarkaši Golden State Warriorsa doživjeli su četvrti poraz u 10 utakmica nove sezone, a drugi uzastopni, izgubivši kod kuće od Cleveland Cavaliersa 118:110.

Stephen Curry s 30 poena deveti je put u tih 10 utakmica bio najbolji strijelac Warriorsa. Jedini čovjek koji je tu titulu ponio osim Curryja je Dario Šarić, koji je Oklahoma Cityju zabio 20, ali ovaj put nije imao svoju večer.

Završio je sa samo pet poena, uz promašena sva tri šuta za tri poena, ali dvaput je bio precizan za dva, uz jedno dodatno slobodno bacanje. Uz to je za 16 minuta ubilježio pet skokova, jednu asistenciju i jednu blokadu. Ipak, jedan od njegova dva koša završio je u highlightsima nakon što je prodorom probio dva igrača Cavsa i položio uz prekršaj.

Cavsi su u sezonu ušli s promjenjivim rezultatima i ovo im je četvrta pobjeda u devet utakmica, a za nju su najzaslužniji bili Caris LeVert s 22 i Donovan Mitchell s 21 poenom, dok su Evan Mobley i Darius Garland ubacili po 19.

Milwaukee Bucksi također su izgubili drugu zaredom, ovaj put bez Damiana Lillarda u Orlandu 112:97. Giannis Antetokounmpo zabio je 35 poena uz 10 skokova i sedam asistencija, ali i čak šest izgubljenih lopti, a unatoč odličnom šutu iz igre (15/22), bio je kriminalan iz slobodnih bacanja (5/12). Tri igrača Magica dohvatila su 20 poena, od kojih najviše vladajući rookie godine Paolo Banchero (26).

Miami je bez Jimmyja Butlera i Tylera Herroa pobijedio u Atlanti 117:109 predvođen Bamom Adebayom (26 poena, 17 skokova), dok je Hawkse s 27 poena i 11 asistencija predvodio Trae Young. Boston je uz 29 poena Jaylena Browna i 27 Jaysona Tatuma lako svladao Toronto 117:94, a za Kanađane je najviše zabio Pascal Siakam (17).

Tagovi: Dario Šarić, Stephen Curry, Folden state Warriors, Jimmy Butler, Miami Heat
PROČITAJ I OVO
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE