GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Domaći Q svečano otvorio ured u Beogradu

Domaći Q svečano otvorio ured u Beogradu
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.10.2022 / 19:02
Autor: SEEbiz
ZAGREB - IT tvrtka Q svečano je otvorila svoj ured u Beogradu nakon što je prije pola godine proširila svoje poslovanje na tamošnje tržište i pojačala svoj tim stručnjacima iz Srbije. Nakon prošlogodišnjeg otvaranja ureda u Londonu, Beograd je treći ured Q-a u kojem će se raditi na projektima za kompanije s 22 globalna tržišta.

Na svečanom partyju povodom otvorenja koji je potrajao do ranih jutarnjih sati odazvalo se više od 150 ljudi, među kojima su bili zaposlenici i prijatelji Q-a, novinari, predstavnici IT zajednice te brojni drugi uzvanici. Svečanosti je prisustvovao i veleposlanik RH u Srbiji, Hidajet Bišćević koji je zaželio dobrodošlicu svim prisutnima.

Q u Srbiji već zapošljava 18 ljudi, a plan mu je angažiranje novih snaga kako bi u beogradskom uredu do kraja godine radilo 30 do 40 zaposlenika. IT-jevcima u Srbiji Q nudi rad na projektima klijenata kao što su Novartis, The Times, Manpower Group, Smart Pension, Vaillant, Hilti i brojni drugi. Uz to, Q intenzivno radi na tome da izjednači broj benefita koje nudi svojim ljudima u Hrvatskoj, a njih je preko 30 u što spadaju razne subvencije, bonusi, edukacijski budžeti, slobodni dani te razna događanja i eventi.

“Presretni smo što smo pola godine nakon najave širenja i angažiranja stručnjaka iz Srbije imali priliku svečano otvoriti naš novi ured. Kao i u Hrvatskoj, i u Srbiji ćemo našim ljudima ponuditi rad u okruženju gdje su oni na prvom mjestu, uz transparentnu komunikaciju i zanimljive globalne projekte. Siguran sam da je ovo za nas tek početak nove lijepe priče u kojoj ćemo, pojačani novim kolegama nastaviti graditi naš uspjeh”, istaknuo je CEO Q-a Filip Ljubić.

Domaća IT tvrtka će u nadolazećem razdoblju nastaviti raditi i na daljnjem povećanju zadovoljstva svojih zaposlenika, nakon što se nedavno našla među najboljim tvrtkama na svijetu prema eNPS indikatoru. Visoku razinu zadovoljstva prate i nagrade pa su tako dvije godine zaredom proglašeni najboljim poslodavcem u kategoriji srednje velikih tvrtki prema istraživanju koje provodi MojPosao.

Tagovi: tvrtka Q, Filip LČjubić, Novartis, The Times, Manpower Group, Smart Pension
PROČITAJ I OVO
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
SIGNALI
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
NEW YORK - Snap Inc. ponudio je pozitivne znakove da njegovi napori da obnovi svoj posao digitalnog oglašavanja dobivaju na popularnosti među marketinškim stručnjacima - povećavajući prihode i stvarajući jaču konkurenciju s moćnim tvrtkama Google i Meta Platforms Inc. Dionice su porasle više od 20% u produženom trgovanju.
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
REDMOND - Microsoft (MSFT) objavio je u četvrtak svoju zaradu u trećem fiskalnom tromjesečju, nadmašivši procjene analitičara na vrhu i dnu na osnovu snage svog poslovanja računalstva u oblaku.
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE