GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Httpool će sponzorirati SoMo Borac

Httpool će sponzorirati SoMo Borac
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.07.2022 / 06:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Httpool, predstavnik vodećih digitalnih medijskih platformi u Hrvatskoj i regiji, najavio je sponzorstvo SoMo Borca, jednog od najvećih i najrelevantniji digitalnih marketinških događanja u regiji koji se ove godine po prvi puta održava u Zagrebu.

Prirodno partnerstvo sa SoMo Borcem u Httpoolu vide kao priliku za jačanje regionalnog znanja, s ciljem maksimiziranja povrata investicije oglašivačima.

„Na globalnoj razini, Httpool je aktivan dionik digitalnog ekosustava, te kao zastupnik vodećih digitalnih medijskih platformi poput Twittera, Facebooka, Spotifya, Snapchata, Digital Turbinea, oglašivačima, bilo da su to agencije ili brendovi, djeluje kao partner u oglašavanju na navednim platformama. Kroz SoMo Borca, ali i special mention by Httpool nagradu, želimo nastaviti razvijati svijest o važnosti visokih standarda performance marketinga u regiji. Fokus bi trebao biti na odnosu uloženog i dobivenog za oglašivače, a smotra najboljih praksi, kakvu nudi SoMo Borac, izvrsna je prigoda za edukaciju i razmjenu iskustva pri korištenju integriranih performance rješenja, koja uključuju praćenje, optimizaciju i integraciju raznih alata. Veseli nas biti dijelom centralnog mjesto za cijelu digitalnu zajednicu – od agencija i njihovih klijenata do digital native businessa, start upova i medija“, naglašava Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica Httpoola Hrvatska.

U skladu s poslovnom strategijom, koja uključuje kontinuiranu podršku i edukaciju partnera, Httpool kao dio Aleph grupe razvija i platformu na kojoj će 50 tisuća globalnih stručnjaka, što uključuje i našu regiju, imati priliku educirati se u performance marketingu na društvenim mrežama koje Httpool zastupa.

SoMo Borac se dodjeljuje već desetu godinu zaredom, a u žiriju sjedi velik broj digitalnih stručnjaka iz vodećih oglašivačkih agencija, startupa i medija iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije. Nagrada je sveukupno 14, a dodjeljuju se u dvije različite skupine. Prva je SoMo Advertising, koja se sastoji od deset kategorija i okuplja zajednicu stručnjaka za digitalni marketing iz cijele regije. Uključuje startupe, agencije i druge tvrtke. Druga, SoMo Media, fokusirana je na digitalno izdavaštvo, a žiri se sastoji od stručnjaka iz najvećih medijskih kuća u regiji.

“Partnerstvo s Httpoolom došlo je prirodno i dalo nam veliki vjetar u leđa. Ove smo godine SoMo Borac podigli na višu razinu kako bi postao platforma za razmjenu stručnog znanja, trendova koji oblikuju tržište i primjera dobre prakse. Vjerujemo da je upravo razmjena znanja ključ napretka digitala u regiji, a tu viziju dijeli i Httpool koji također razvija platformu za stručne performance edukacije iz kojih ćemo svi imati priliku dodatno proširiti svoja znanja”, dodaje Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica SoMo Borca.

Ovogodišnja dodjela SoMo Borac nagrada održat će se u Zagrebu 11. studenoga 2022.

Tagovi: Httpool, SoMo Borac, Ivanka Mabić Gagić
PROČITAJ I OVO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
ENORMNO
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
WASHINGTON - TikTok i njegova matična tvrtka ByteDance sa sjedištem u Kini zajedno su ove godine potrošili preko 7 milijuna dolara kako bi pokušali zaustaviti Kongres u donošenju zakona koji bi mogli zabraniti aplikaciju društvenih medija u Sjedinjenim Državama.
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
DOBRE BROJKE
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
NEW YORK - Spotify Technology (SPOT) objavio je u utorak fiskalnu zaradu u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja analitičara. Audio gigant je također ostvario profit jer nastavlja provoditi svoju nedavnu strategiju "učinkovitosti".
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE