GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Huawei u Barceloni predstavio novu generaciju naprednih nosivih pametnih uređaja

Huawei u Barceloni predstavio novu generaciju naprednih nosivih pametnih uređaja
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.09.2023 / 19:07
Autor: SEEbiz
BARCELONA– Huawei je danas u Barceloni predstavio strategiju nosivih uređaja, otkrivajući svoje sljedeće razvojne korake unutar industrije nosivih pametnih uređaja, te je lansirao nove proizvode. Kompanija je predstavila i novi stilski pristup pametnim satovima koji sad pod novim dizajnerskim smjerom nazvanim „Fashion Forward”, donose još veću integraciju tehnologije i mode.

Ovim zaokretom Huawei otkriva ambiciju revolucioniranja industrije nosivih uređaja besprijekornim spajanjem vrhunske tehnologije, modernog dizajna i zdravstvenih značajki, fokusa usmjerenog na zadovoljstvo korisnika. Na taj način, smanjujući stilske razlike između klasičnih satova i tehnologije, Huawei stvara nove standarde u industriji , predstavljajući ultimativne korisne gadgete koji postaju suputnici za suvremeni stil života.
Tijekom eventa launcha, Huawei je predstavio paket nadolazećih inovativnih i vrhunskih uređaja, uključujući HUAWEI WATCH GT 4 – najnoviji dodatak popularnoj seriji pametnih satova, HUAWEI FreeBuds Pro 3 - visokokvalitetne TWS slušalice, elegantne i udobne pametne naočale HUAWEI Eyewear II, vrhunski HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition, prvi zlatni pametni sat, kao i potpuno nove HUAWEI MatePad tablete s PaperMatte nadogradnjama.

Huawei želi osnažiti korisnike u personalizaciji svog zdravstvenog i sportskog putovanja bez kompromitiranja stila, što donosi nove početke za poslovanje branda unutar sektora nosivih pametnih uređaja. Huawei će u budućnosti u razvoju uređaja integrirati svoje tri glavne konkurentske prednosti: revolucionarnu tehnologiju razvoja hardvera, novo nadograđenu platformu softverskog algoritma i sveobuhvatnije digitalne zdravstvene usluge.

Crpeći znanje iz desetljeća razvoja inovativne tehnologije, jedinstvene estetike i vrhunske izrade, Huawei postavlja nova mjerila u sektoru. Prisutnost tvrtke na međunarodnom tržištu vrhunske nosive pametne opreme pojačana je strateškim ulaganjima i stvaranjem partnerstva s globalnim ekosustavom kako bi potrošačima diljem svijeta pružili personalizirano sportsko i zdravstveno iskustvo. Od ulaska u sektor nosivih uređaja prije 10 godina, Huawei je bio pionir u praćenju zdravstvenih parametara sportaša, rješavajući izazove u trajanju baterije, preciznosti mjerenja funkcija i udobnosti.

Što se tiče dizajna, Huawei je predan kontinuiranom razvoju kako bi uključio inovativne materijale i ponudio mnoštvo mogućnosti personalizacije uređaja kako bi omogućio da svaki od odabranih uređaja nadopunjuje jedinstveni stil korisnika.
Vezano za zdravstvene značajke, Huawei razumije da je zdravlje u stalnom fokusu i posvećuje se inovacijama kako bi korisnicima omogućio veću kontrolu nad svojim zdravstvenim stanjem. Huawei kontinuirano surađuje s akademskim i industrijskim partnerima, osiguravajući da zdravstveni podaci koje korisnici primaju od Huawei pametnih nosivih uređaja nisu samo točni, već i analitički korisni u dijagnostici.
Na kraju, Huawei donosi sve veću dostupnost sporta i fitness disciplina, bez obzira govorimo li o profesionalnim sportašima ili rekreativnim početnicima. Huawei nosivi uređaji dizajnirani su kako bi boravak u pokretu učinili pristupačnim i ugodnim te s pionirskim značajkama kao što je znanstveno utemeljen sustav HUAWEI TruSportTM, nosive uređaje pretvara u osobne trenere na zapešću.

Huawei strateške promjene najavljuje lansiranjem elegantnih flagship pametnih satova HUAWEI WATCH GT 4 i HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition te potpuno novih TWS slušalica HUAWEI FreeBuds Pro 3, kao inicijalnih pametnih uređaja koji postavljaju novu paradigmu u estetici nosivih uređaja.

Serija HUAWEI WATCH GT 4 posljednja je generacija vodeće serije WATCH GT koja donosi poboljšane značajke dizajna sa snažnim zdravstvenim i fitness funkcijama. Lansirani satovi dolaze u veličinama od 46 mm i 41 mm i označavaju hrabar modni korak naprijed u odnosu na klasični dizajn serije GT, uvodeći inventivne elemente dizajna, ali i zadržavajući modernu geometrijsku estetiku svojih prethodnika. Serija transformira poimanje fitness značajki pametnog sata, uvodeći poboljšane prstenove za aktivnosti i predstavljajući potpuno novu aplikaciju Stay Fit i nadograđeno GNSS praćenje poboljšano s novim TruSeen™ 5.5+ . Nadogradnja dodatno donosi poboljšanu točnost mjerenja zdravstvenih metrika pokretanu umjetnom inteligencijom, potičući svakog korisnika na bolju brigu o sebi.
HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition prvi je zlatni pametni sat branda koji dolazi sa zlatnim okvirom, zlatnom krunom s 3D trapezoidnim uzorcima izrezbarenim postupkom graviranja dijamantnim rezom, kao i zlatnim PVD titanijskim remenom s podesivom leptir kopčom, predstavljajući slojeviti i jedinstveni vizualni efekt koji satu daje privlačan, ali nenametljiv izgled.
HUAWEI FreeBuds Pro 3 TWS slušalice kombiniraju uravnoteženu estetiku dizajna s vodećom audio tehnologijom u klasi, poboljšavajući glazbeno iskustvo zahtjevnijim korisnicima, naviknutim na sofisticirane uređaje. Slušalice donose jednodijelno glatko stakleno kućište izrađeno od nano obrađenog staklenog materijala, zajedno s dvostrukim Ultra-hearing driverom za jasnije visoke tonove te nadograđeni Triple Adaptive EQ za autentičnu kvalitetu zvuka.
Osim toga, na eventu su lansirane potpuno nove pametne naočale - HUAWEI Eyewear II, koje nude uravnoteženu estetiku dizajna s vodećom audio tehnologijom u klasi, kao i HUAWEI PaperMatte tablet koji donosi taktilno i papirnato iskustvo gledanja zaslona.

Pamela Reif - poznata globalna influencerica u sektoru fitnessa i wellnessa, kao i osvajač olimpijske, svjetske i europske zlatne medalje - Sir Mo Farah, postali su novoimenovani Huawei ambasadori linija pametnih nosivih uređaja.
“Nevjerojatno je pomisliti da smo i Huawei i ja krenuli na svoja fitness putovanja u isto vrijeme. U deset godina otkako sam počela raditi kao profesionalni fitness trener, tehnologija je odigrala iznimno značajnu ulogu u pomoći ljudima da žive zdravije", rekla je Pamela, "Huawei je predvodnik inovacija, ali to čini na stvarno cool način. Uzbuđena sam što sam dio ove budućnosti i na šire.”
Uključivanjem najnovijih nosivih uređaja u svoju rutinu vježbanja, uključujući HUAWEI WATCH GT 4 seriju i HUAWEI WATCH Ultimate, obje su sportske ikone uspjele podići svoju učinkovitost vježbanja i bolje razumjeti svoje zdravstveno stanje, istovremeno unoseći stil i modu u svoj dnevni look.
Sir Mo Farah je rekao: “Uvidi koje smo moj trenerski tim i ja uspjeli izvući iz ovih satova pokazali su se neprocjenjivima dok sam se natjecao na najvišoj razini. Dok prelazim s profesionalnog trčanja na ležerniji stil života, uzbuđen sam što ću istražiti što život nudi izvan staze noseći satove za svakodnevne aktivnosti i kao modni dodatak. Tu Huawei satovi zaista blistaju. Izgledaju jednako dobro kao što rade.”
Huawei s uzbuđenjem najavljuje niz programa fitness treninga kreiranih zajedno s Pamelom Reif, dostupnih isključivo putem aplikacije Huawei Health. Oni će uključivati neke od Pamelinih najpoznatijih treninga, posebno prilagođenih kako bi sudionicima omogućili da maksimalno iskoriste svoje fitness i zdravstvene značajke pametnih satova.

Tagovi: Huawei, bARCELONA, NOSIVI UREĐAJI, PAMETNI UREĐAJI
PROČITAJ I OVO
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
SIGNALI
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
NEW YORK - Snap Inc. ponudio je pozitivne znakove da njegovi napori da obnovi svoj posao digitalnog oglašavanja dobivaju na popularnosti među marketinškim stručnjacima - povećavajući prihode i stvarajući jaču konkurenciju s moćnim tvrtkama Google i Meta Platforms Inc. Dionice su porasle više od 20% u produženom trgovanju.
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
REDMOND - Microsoft (MSFT) objavio je u četvrtak svoju zaradu u trećem fiskalnom tromjesečju, nadmašivši procjene analitičara na vrhu i dnu na osnovu snage svog poslovanja računalstva u oblaku.
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE