GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Igor Grdić novi Country Manager za srednjoistočnu Europu

Igor Grdić novi Country Manager za srednjoistočnu Europu
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.06.2021 / 16:38
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i rješenja za kontinuitet poslovanja, imenovao je Igora Grdića novim Country Managerom za srednjoistočnu Europu (CEE), uključujući Poljsku te države Baltika.

Svrha udruživanja ovih područja pod njegovim vodstvom je osigurati dosljednost u načinu na koji Vertiv podržava svoje kupce, pozicionira organizaciju i postiže rast, osiguravajući sinergiju i usklađenost između lokalnih prodajnih timova.

Igor Grdić ima više od 12 godina iskustva u upravljanju prodajnim timovima u velikim organizacijama. Prije nego što se zaposlio u tvrtki Vertiv u 2015., godini, radio je za Siemens, a zatim za Nokiju, pokrivajući uloge s većom razinom odgovornosti - od vodećeg product menadžera do regionalnog direktora prodaje. U tvrtki Vertiv je u posljednjih šest godina odgovoran za razvoj poslovanja na području srednjoistočne Europe, gdje je uspješno osigurao stabilan rast kompanije.

„Srednjoistočna Europa, uključujući Poljsku i regiju Baltika, strateški je fokus naše tvrtke. Vidimo povećane poslovne mogućnosti, kako u globalnim angažmanima, tako i u regionalnim partnerstvima, a snažno vodstvo i podrška rezultirat će velikim razvojem ljudskih potencijala i poboljšanim iskustvom kupaca. Igor je već pokazao svoju sposobnost postizanja ova dva vrlo važna poslovna cilja, tako da je prirodno proširiti njegove odgovornosti kako bismo osigurali razvoj na području Poljske i Baltika“, izjavio je Karsten Winther, voditelj prodaje u EMEA regiji, Vertiv.

„CEE regija postaje sve zanimljivija za investitore koji ulažu u podatkovne centre. Promatramo dinamičan razvoj Poljske kao jedno od novih tržišta, s novim investicijama globalnih igrača u cloud tehnologije. Cilj je postići značajan rast u ovoj regiji, kreirati učinkovitije poslovne procese i automatizirati ih, a također i proširiti naš tim, distribucijski kanal te podršku projektnih partnera“, rekao je Igor Grdić.

Kao dio razvoja organizacije u Poljskoj, Vertiv je proširio svoj prodajni ured preselivši sjedište u Varšavi u kompleks pod nazivom „The Park“, gdje je otvorio nova radna mjesta za potporu lokalnom poslovnom rastu.

Tagovi: Igor Grdić, Vertiv, Karsten Winther
PROČITAJ I OVO
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
SIGNALI
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
NEW YORK - Snap Inc. ponudio je pozitivne znakove da njegovi napori da obnovi svoj posao digitalnog oglašavanja dobivaju na popularnosti među marketinškim stručnjacima - povećavajući prihode i stvarajući jaču konkurenciju s moćnim tvrtkama Google i Meta Platforms Inc. Dionice su porasle više od 20% u produženom trgovanju.
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
REDMOND - Microsoft (MSFT) objavio je u četvrtak svoju zaradu u trećem fiskalnom tromjesečju, nadmašivši procjene analitičara na vrhu i dnu na osnovu snage svog poslovanja računalstva u oblaku.
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE