GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mađarska tehnološka kompanija pomaže navijačima Leganésa

Mađarska tehnološka kompanija pomaže navijačima Leganésa
SPORT I TECHNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.11.2020 / 10:23
Autor: SEEbiz
BUDIMPEŠTA - Madridski nogometni klub Leganés uspostavio je sveobuhvatno partnerstvo s mađarskom tehnološkom tvrtkom pod nazivom "Seyu - Zajedno za pobjedu!" kako bi prikazali fotografije svojih navijača na LED zidu i divovskim ekranima tijekom domaćih utakmica.

Rješenje je uspješno realizirano, jer su deseci slika prikazani tijekom dvoboja kluba protiv Ovieda u španjolskoj Segundi División. Suradnja će se zadržati za predstojeće domaće utakmice.

Savez između Leganésa i "Seyu - Zajedno za pobjedu!" je formiran prije samo dva tjedna i uspostavljen je u roku od nekoliko dana od koncepta do tehničke provedbe.

Mađarska tvrtka nudi mobilnu aplikaciju putem koje obožavatelji mogu svoje fotografije - putem moderiranog kanala - poslati ravno na gigantski zaslon arene i u opasnosti na stadionu.

Prije pandemije, Seyu je već razvio svoje usluge na mađarskom tržištu, podržavajući rukometne i nogometne momčadi te svjetski priznate sportske događaje u plivanju, mačevanju, stolnom tenisu i hrvanju.

Zbog pandemije, povećana je potražnja za rješenjem, a Seyu je uspostavio partnerstva u mjestima kao što su Gallagher Premiership Rugby i LaLiga Smart Bank.

Jedini uvjet da se "Pepineros" (ime navijača Leganésa) pojavi na divovskom ekranu bila je kupnja njihove nove službene maske. Jednom kad je kupljena, navijači se mogu registrirati i poslati svoje navijačke selfije putem aplikacije.

Reakcija navijača bila je neočekivano impresivna, deseci selfija prikazani su na stadionu prošle nedjelje, a klub se nada da će i više navijača biti potaknuto da to učine za utakmicu protiv Mirandésa. Fotografije navijača prikazane su prije utakmice, tijekom susreta i nakon dvoboja zajedno s oglašavanjem Citycar Sur-a, jednog od sponzora Leganésa.

Iako navijači nisu mogli fizički ući na stadion, neki su igrači čak priznali da su primijetili prisustvo ovih fotografija tijekom cijele utakmice.

Tagovi: Leganés, Seyu, Segunda Division, Citycar Sur, Pepineros, Oviedo
PROČITAJ I OVO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
ENORMNO
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
WASHINGTON - TikTok i njegova matična tvrtka ByteDance sa sjedištem u Kini zajedno su ove godine potrošili preko 7 milijuna dolara kako bi pokušali zaustaviti Kongres u donošenju zakona koji bi mogli zabraniti aplikaciju društvenih medija u Sjedinjenim Državama.
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
DOBRE BROJKE
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
NEW YORK - Spotify Technology (SPOT) objavio je u utorak fiskalnu zaradu u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja analitičara. Audio gigant je također ostvario profit jer nastavlja provoditi svoju nedavnu strategiju "učinkovitosti".
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE