GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tinder ulazi u partnerstvo s Lyftom

Tinder ulazi u partnerstvo s Lyftom
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.03.2021 / 13:01
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Tinder se udružuje sa kompanijom Lyft kako bi ponudio mogućnost darivanja vožnja do mjesta sastanka bez napuštanja aplikacije Tinder.

Mala je pogodnost ako ste već preuzeli aplikaciju Lyft, a također uz novu opciju video ćaskanja, nećete morati prekidati komunikaciju.

Ne postoji čvrst datum objavljivanja za Lyft integraciju, osim što je predviđen za uvođenje u narednim mjesecima, a Tinder još nema vizualne elemente za dijeljenje kako će to funkcionirati u aplikaciji. Tinder kaže da će uobičajene sigurnosne funkcije kompanije Lyft, poput dijeljenja lokacije s obitelji i prijateljima, biti dostupne iz aplikacije Lyft za poklon vožnje.

Dodavanje Lyft vožnje moglo bi biti zgodno, ali postoje neki potencijalni scenariji zbog kojih biste trebali biti zabrinuti. Tinder je uspio potvrditi da opcija Lyft nije dostupna sve dok se i vi i osoba sa kojom ste parirali ne dogovorite da se upoznate.

Ali fini detalji naručivanja, plaćanja i dostavljanja još uvijek nisu poznati. Također je teško bilo kojoj kompaniji objasniti promjenu mišljenja u posljednjem trenutku. Vozači Lyfta i dalje se mogu pojaviti na nekoj lokaciji i na kraju čekati nekoga tko je odlučio da ipak ne želi ići na sastanak. Tinder je odbio podijeliti više informacija od toga, ali kompanija je rekla da će više informacija biti dostupno u narednim mjesecima.

Tagovi: Tinder, Lyft
PROČITAJ I OVO
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
SIGNALI
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
NEW YORK - Snap Inc. ponudio je pozitivne znakove da njegovi napori da obnovi svoj posao digitalnog oglašavanja dobivaju na popularnosti među marketinškim stručnjacima - povećavajući prihode i stvarajući jaču konkurenciju s moćnim tvrtkama Google i Meta Platforms Inc. Dionice su porasle više od 20% u produženom trgovanju.
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
REDMOND - Microsoft (MSFT) objavio je u četvrtak svoju zaradu u trećem fiskalnom tromjesečju, nadmašivši procjene analitičara na vrhu i dnu na osnovu snage svog poslovanja računalstva u oblaku.
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE