GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vertiv se pridružuje NVIDIA partnerskoj mreži

Vertiv se pridružuje NVIDIA partnerskoj mreži
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.03.2024 / 17:05
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tvrtka Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rješenja, pridružio se NVIDIA Partner Network (NPN) programu kao Solution Advisor: Consultant partner, pružajući širi pristup iskustvu tvrtke Vertiv i cjelokupnom portfelju rješenja za napajanje i hlađenje.

NPN je globalni program za tehnološke partnere koji nude rješenja temeljena na ili pokretana NVIDIA tehnologijom. Među vodećim dobavljačima softvera, pružateljima cloud usluga, pružateljima rješenja i integratorima sustava, Vertiv se pridružuje mreži kako bi ponudio svoje stručno znanje u rješavanju jedinstvenih izazova infrastrukture koje donosi ubrzano računalstvo. NPN omogućuje pristup raznim pogodnostima, uključujući tehničku podršku, obuku i mogućnosti suradnje, pomažući partnerima u isporuci inovativnih rješenja svojim klijentima.

"Vertiv je više godina surađivao s tvrtkom NVIDIA u istraživanju, razvoju i inženjeringu, dizajnirajući inovativne proizvode i rješenja koja podržavaju globalnu implementaciju NVIDIA tehnologije“, rekao je Giordano (Gio) Albertazzi, CEO u tvrtki Vertiv.

“Povezali smo naše vodstvo u rješenjima za napajanje i hlađenje s najsuvremenijim platformama tvrtke NVIDIA bismo pomogli u ispunjavanju zahtjeva računalno najintenzivnijih aplikacija i podržali implementaciju AI infrastrukture diljem svijeta. Sada surađujemo kako bismo izgradili najsuvremenija rješenja za hlađenje tekućinom za sljedeću generaciju NVIDIA ubrzanih podatkovnih centara koje pokreću GB200 NVL72 sustavi.“
Vertiv rješenja napajanja i hlađenja visoke gustoće dizajnirana su kako bi podržala sljedeću generaciju GPU-ova koji pokreću najzahtjevnija AI računalna radna opterećenja na siguran način uz optimalne performanse i visoku dostupnost.

Vertivov portfelj tehnologija hlađenja tekućinom, kao što su Vertiv™ Liebert® XDU rashladne jedinice , Vertiv™ Liebert® XDM split unutarnji chilleri , Vertiv™ Liebert® DCD izmjenjivači topline sa stražnjim vratima, pokrivaju širok raspon zahtjeva za primjenu. Ponuda Vertiv™ Geist™ jedinica za distribuciju električne energije unutar serverskog ormara proširena je kako bi se prilagodila većoj potrošnji energije unutar ormara, smanjujući otisak uz zadržavanje visoke učinkovitosti.

Tagovi: Vertiv, NVIDIA, Albertazzi
PROČITAJ I OVO
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
SIGNALI
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
NEW YORK - Snap Inc. ponudio je pozitivne znakove da njegovi napori da obnovi svoj posao digitalnog oglašavanja dobivaju na popularnosti među marketinškim stručnjacima - povećavajući prihode i stvarajući jaču konkurenciju s moćnim tvrtkama Google i Meta Platforms Inc. Dionice su porasle više od 20% u produženom trgovanju.
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
REDMOND - Microsoft (MSFT) objavio je u četvrtak svoju zaradu u trećem fiskalnom tromjesečju, nadmašivši procjene analitičara na vrhu i dnu na osnovu snage svog poslovanja računalstva u oblaku.
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE