Samsung Galaxy S23 FE izvrsnoj performansi vlastitog sučelja nadodaje izdržljivost i kvalitetnu kameru. Galaxy S 'Fan Edition' serija idealan je spoj premium značajki Samsung uređaja u jednom pametnom telefonu." /> Samsung Galaxy S23 FE izvrsnoj performansi vlastitog sučelja nadodaje izdržljivost i kvalitetnu kameru. Galaxy S 'Fan Edition' serija idealan je spoj premium značajki Samsung uređaja u jednom pametnom telefonu."> Vrhunske karakteristike elegantnog Samsung Galaxy S23 FE pametnog telefona | SEEbiz.eu

Vrhunske karakteristike elegantnog Samsung Galaxy S23 FE pametnog telefona

Vrhunske karakteristike elegantnog Samsung Galaxy S23 FE pametnog telefona
IZVRSNOST
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.01.2024 / 13:06
Autor: SEEbiz
Vrhunska izvedba i elegantan dizajn osnovne su značajke svakog pametnog telefona novog doba, a Samsung Galaxy S23 FE izvrsnoj performansi vlastitog sučelja nadodaje izdržljivost i kvalitetnu kameru. Galaxy S 'Fan Edition' serija idealan je spoj premium značajki Samsung uređaja u jednom pametnom telefonu.

Spektakularni doživljaj, bez kompromisa kvalitete i dostupan svima.

Snažan procesor u elegantnom kućištu

Samsung Galaxy S23 FE podržava 6,4-inčni Dynamic AMOLED 2X zaslon Full HD+ rezolucije s frekvencijom osvježavanja od 120 Hz koja osigurava istinski kvalitetno iskustvo korištenja. Upravo zbog Dynamic AMOLED 2x zaslona, kvaliteta gledanja sadržaja na ekranu ostaje nepromijenjena čak i pod različitim svjetlosnim uvjetima. No, Galaxy S23 FE jedan je od rijetkih uređaja kojem vanjsku ljepotu i pojedinosti može zasjeniti upravo unutrašnjost.



Osim One UI 6 sučelja koje nudi pregršt opcija i mogućnosti, istinska snaga ovog uređaja krije se u njegovom Exynos 2200 pogonskom čipom. Jedinstveni čip obilježio je napredak u razvoju pametnih telefona svojim AMD koprocesorom zvanim Xclipse 920, utemeljenim na AMD RDNA2 jezgrama. Samim time, u tankom, elegantnom kućištu Galaxy S23 FE smjestio je procesor koji graniči s profesionalnim igraćim konzolama, poznatim po vrhunskim grafičkim performansama i značajkama. Osim kvalitetnog procesora, novi Samsung Galaxy S23 FE omogućuje vrhunski multitasking i brže pokretanje aplikacija uz manju potrošnju baterije.

Upravo je snažna baterija ono što zaokružuje cijelu priču izvrsnog Samsung Galaxy S23 FE. Uz snažni pogon od 4500 mAh ovaj pametni telefon možete se nesmetano koristiti za vlastite potrebe. Audio i video materijale moći ćete neometano pohranjivati na uređaj, jer uz 8GB RAM-a Galaxy S23 FE dolazi u verziji od 128 GB i 256 GB unutarnje memorije.



Živopisni zapisi od sada i u noćnim uvjetima

Vrhunska kamera – preciznije njih četiri, smjestile su se na novom Samsung uređaju. Prednja kamera od 10MP izvrsna je za snimanje vlastitih portreta, no njegov pravi adut smjestio se upravo na poleđini samog telefona. Tri moćne kamere snimaju odlične fotografije i u najzahtjevnijim uvjetima. Uz Corning® Gorilla® Glass 5 koji štiti prednju i stražnju stranu, pametni telefon je napravljen da traje. Posebnost leži u AMOLED zaslon od 6,4 inča, oštar i izraženih boja i kontrasta i s frekvencijom osvježavanja do 120 Hz što animacije sučelja i listanje kroz sadržaje čini fluidnim. Galaxy S23 FE nije samo pametni telefon, već i osobni foto studio u kojem uređujete kadrove kao pravi profesionalac.

Iskoristite Pro način rada i aplikaciju Camera Assistant te dodajte efekte, prilagodite svjetlost i boje, čime će svaki trenutak postati remek-djelo za pamćenje. Uz dugotrajnu bateriju od 4500 mAh i brzo punjenje od 50 posto u samo 30 minuta, uvijek ćete imati spreman uređaj za nove serije fotografija, a bežično punjenje omogućit će vam punjenje uređaja čak i u pokretu, pa ne morate prekidati snimanje. Vision Booster tehnologija automatski prilagođava svjetlosne uvjete, održavajući zaslon uvijek svijetlim, što će ljubiteljima savršenih fotografija omogućiti pregledavanje fotografija i video zapisa u što realnijem dnevnom svjetlu. Osim izuzetnih fotografija, uz pomoć ovih specifikacija kamere snimaju i video u 8K rezoluciji.

Fotografije i snimke ostat će jednake jasnoće i oštrine kako u dnevnim, tako i u noćnim uvjetima. Upravo zahvaljujući sustavu Nightography Galaxy S23 FE ne kompenzira kvalitetu snimanja u noćnim uvjetima. Osim toga, Samsung je svoje kamere opremio nizom opcija unutar same aplikacije, koje i svakodnevnog entuzijasta mogu učiniti vrsnim fotografom.

Tagovi: samsung, Samsung Galaxy S23 FE
PROČITAJ I OVO
Samsung premijerno predstavio novu liniju inovativnih kućanskih uređaja te audio i video opreme
PREMIJERA
Samsung premijerno predstavio novu liniju inovativnih kućanskih uređaja te audio i video opreme
ZAGREB — Tvrtka Samsung Electronics premijerno je u Hrvatskoj predstavila nove uređaje iz kategorije bijele tehnike na našem tržištu, koji su već sada dostupni za kupovinu, kao i novu liniju Samsung televizora i soundbarova, samo 24 sata nakon europske premijere.
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
SIGNALI
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
NEW YORK - Snap Inc. ponudio je pozitivne znakove da njegovi napori da obnovi svoj posao digitalnog oglašavanja dobivaju na popularnosti među marketinškim stručnjacima - povećavajući prihode i stvarajući jaču konkurenciju s moćnim tvrtkama Google i Meta Platforms Inc. Dionice su porasle više od 20% u produženom trgovanju.
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
REDMOND - Microsoft (MSFT) objavio je u četvrtak svoju zaradu u trećem fiskalnom tromjesečju, nadmašivši procjene analitičara na vrhu i dnu na osnovu snage svog poslovanja računalstva u oblaku.
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE