GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Boris Trupčević imenovan novim CEO-om Forea

Boris Trupčević imenovan novim CEO-om Forea
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.12.2020 / 16:22
Autor: SEEbiz

ZAGREB - FOREO, inovativni beauty-tech gigant specijaliziran u uvođenju visoko tehnoloških rješenja u osobne uređaje za njegu koji stanu u dlan, najavio je veliku promjenu u vodstvu početkom 2021. godine, imenujući Borisa Trupčevića novim CEO-om.

Novi CEO medijski je stručnjak dobro poznat hrvatskoj javnosti, s preko 25 godina iskustva. Zajedno sa Filipom Sedićem, osnivačem tvrtke i primarnim izumiteljem Foreovih nagrađivanih proizvoda, vodit će tvrtku kroz sljedeću fazu inovacije, neprekidno propitkujući status quo unutar beauty kategorije i šire.

Kao originalna inspiracija ove tvrtke i strateg vizije brenda, dosadašnji CEO Sedić osigurat će postupni prijenos poslovanja i nastaviti podupirati Foreov uspjeh u godinama koje dolaze, fokusirajući se primarno na razvoj proizvoda.

Boris Trupčević medijski je stručnjak, dugogodišnji CEO, bivši Generalni Manager Styria Grupe za Hrvatsku i aktivni član odbora INMA (International Media News Association).

Do Foreovih vrata dovela ga je ekspertiza u razvoju medijskih proizvoda, kao i interes za dizajn, inovaciju, nove tehnologije i sve što je - digitalno.

Kroz bogatu karijeru Boris je bio odgovoran za sadržaj, uredništvo, print i online izdanja, za digitalne operacije i tehnologiju, te prodaju i marketing. Također, ujedno je i potpuno digitalno transformirao tvrtku ‘24sata’ koju je vodio 15 godina kao glavni urednik i direktor, dok su njegovi proizvodi, kampanje, inovativne inicijative i komunikacijska rješenja osvojili preko stotinu internacionalnih stručnih nagrada, u konkurenciji s vodećim svjetskim medijskim kućama.

Fokus na digitalnu transformaciju uključivao je brojne reorganizacije, programe edukacije i timske treninge, kao i stvaranje zapaženog Data Science / Machine Learning tima. Upravljanja promjenama unutar organizacije dio su Borisove svakodnevnice.

Boris Trupčević napomenuo je kako je Foreo bio ljubav na prvi pogled.

‘’Od prvog susreta bio sam zadivljen hrabrošću, misijom i vizijom Forea. Ono što je FOREO postigao zbilja je impresivno. Ali, pred nama je još mnogo toga. Usmjereni smo na poboljšanje ljudskih života i pokušavamo razmišljati šire - kako možemo doprinijeti širem kontekstu, kako možemo pomoći unaprijediti čovječanstvo? Tako da usrećimo pojedinca, jednog po jednog, kako bi svaki od njih bio jedan mali korak naprijed prema velikom skoku zajednice. Ako se iskreno trudite pomoći ljudima da se osjećaju lijepo i imaju više samopouzdanja, svakome osobno ovaj osjećaj velik je kao svemir i mijenja život nabolje. Baš ovo je Foreov domaći teren.’’ - kaže Trupčević

Sedić dodaje: ‘’Mnogo je još toga što možemo postići zajedno. Imali smo zaista intenzivnih 8 godina i sada je vrijeme za nove početke. FOREO je protresao i nanovo izumio čitavu industriju, postajući pionirom novostvorene kategorije. To je golemo! No ipak, svijet je velik i potrebno je mnogo vremena kako bismo dodirnuli sve, stoga je pred nama još dug put kako bismo dosegli svaku osobu koju možemo’’.

Tagovi: Boris Trupčević, Foreo, Filip Sedić, International Media News Association, 24sata, Styria Media Grupa, Zoran Turković
PROČITAJ I OVO
HRT: Tvrdnje djelatnice o seksualnom uznemiravanju nisu osnovane
REAKCIJE
HRT: Tvrdnje djelatnice o seksualnom uznemiravanju nisu osnovane
ZAGREB - Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić reagirao je na medijske napise kojima se ravnatelj poslovanja HRT-a Mislav Stipić proziva za navodno seksualno uznemiravanje novinarke, poručivši da je "uvidom u sve okolnosti i činjenice, utvrđeno da tvrdnje djelatnice HRT-a nisu osnovane".
Šolakovi ozbiljni medijski planovi u Sloveniji
POTEZI
Šolakovi ozbiljni medijski planovi u Sloveniji
LJUBLJANA - Tvrtka United Media, koja posluje u United Group, ove godine planira proširiti svoje poslovanje na slovensko tržište, javljaju Finance.
Telenor: Uvek postupamo u skladu sa zakonom, uz poštovanje pravila fer konkurencije
REAKCIJE
Telenor: Uvek postupamo u skladu sa zakonom, uz poštovanje pravila fer konkurencije
BEOGRAD - Kompanija Telenor saopštila je danas da „uvek postupa“ i da će nastaviti da posluje „u skladu sa zakonima i pozitivnim propisima Srbije i najvišim standardima na tržištu“.
Sanofi pomaže u proizvodnji 100 milijuna doza Pfizer/BioNTech cjepiva
POMOĆ
Sanofi pomaže u proizvodnji 100 milijuna doza Pfizer/BioNTech cjepiva
PARIZ - Francuska multinacionalna farmaceutska tvrtka Sanofi od srpnja će početi s punjenjem i pakiranjem milijuna doza Pfizerovog cjepiva protiv covida-19 kako bi pomogla u zadovoljavanju velike potražnje za cjepivom tog američkog proizvođača lijekova.
Dr Vladimir Cizelj i Vlatacom donose inovacije na polju pametnih gradova
PAMETNI GRADOVI
Dr Vladimir Cizelj i Vlatacom donose inovacije na polju pametnih gradova
BEOGRAD - Šta znamo o pametnim gradovima o kojima se godinama priča u svetu?
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE