GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

BTC i Spar Slovenija jačaju strateško partnerstvo ugovorom o logističkim uslugama

BTC i Spar Slovenija jačaju strateško partnerstvo ugovorom o logističkim uslugama
PARTNERSTVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.12.2020 / 17:44
Autor: SEEbiz
LJUBLJANA - BTC i Spar Slovenija potpisali su novi ugovor na području logističkih usluga koji pokriva skladištenje i distribuciju različitih proizvoda na razdoblje od deset godina.

Njime tvrtke nastavljaju više od 20 godina strateškog partnerstva i dugoročnog partnerstva na polju logistike, koje su uspostavile 2003. godine otvaranjem zajedničkog logističko-distribucijskog centra na Letališkoj cesti u Ljubljani.

Novi ugovor o logističkim uslugama obuhvaća skladištenje i distribuciju svakodnevno svježih proizvoda, smrznutih proizvoda i ostale prehrambene i neprehrambene robe, uključujući tehničke proizvode.

Nastavak je dugoročnog strateškog partnerstva tvrtki na polju logistike, a u okviru ugovornih aktivnosti BTC pruža i dodatne logističke usluge za Spar Slovenija, poput označavanja, prepakiranja i pretovara, kao i logističke usluge u različitim temperaturnim režimima Na liniji.

„U BTC-u smo ponosni što nadograđujemo i jačamo svoje strateško partnerstvo sa Spar Slovenija potpisivanjem sporazuma o suradnji na području logističkih usluga s kojim imamo dugogodišnju izvrsnu suradnju i međusobno povjerenje. Naime, vjerujemo da uskim povezivanjem poslovnih partnera na polju javne opskrbe brinemo o ukupnom rastu tvrtki i razvijamo vitke logističke lance. Oni pomažu BTC logističkom centru da pruži učinkovite i sveobuhvatne logističke usluge za opskrbu vodećih regionalnih tvrtki u prehrambenoj industriji i trgovačkih tvrtki, uključujući trgovine Spar Slovenija. Naša logistika osigurava da hrana i proizvodi za svakodnevnu upotrebu svakodnevno stižu na oko 1200 dostavnih mjesta u cijeloj Sloveniji ", rekao je mag. Damjan Kralj, izvršni direktor BTC-a.

"Mi u Spar Slovenija trenutno se nalazimo u trenutku snažnog investicijskog ciklusa koji će trajati još nekoliko godina. Za to ćemo vrijeme, između ostalog, proširiti našu prodajnu mrežu, pa poseban naglasak stavljamo na optimizaciju procesa skladištenja i prijevoza, pružajući tako našim podružnicama i franšiznim partnerima najbolju moguću podršku. Sretni smo što nastavljamo raditi na ovom području s BTC-om, partnerom koji razumije naše potrebe i prilagođava im se. Vjerujemo da ćemo u okviru novog desetogodišnjeg ugovora o logističkim uslugama nastaviti s uspješnom suradnjom na visokoj profesionalnoj razini i bilježiti zajedničke uspjehe tvrtki ", rekao je mag. Igor Mervič, generalni direktor Spar Slovenije.

Uz suradnju na polju logistike, dvije su tvrtke povezane i trgovinom, jer Spar Slovenija ima svoju trgovinu hranom u dva BTC grada, odnosno u Ljubljani i Murskoj Soboti. 2021. trgovina Interspar u trgovačkom centru u Pomurju bit će potpuno obnovljena prema njihovom najmodernijem konceptu, a u projekt će biti uloženo oko 5 milijuna eura. Ovo je treće veliko ulaganje Spar Slovenija u BTC City Murska Sobota od otvaranja njegove trgovine 1998. BTC također godišnje ulaže u BTC City Murska Sobota, u godinama od 2015. do 2020. zajedno s poslovnim partnerima izdvojili su više od 4,5 milijuna eura u uređenju prostora i širenju ponude. U sljedećih pet godina BTC će uložiti dodatnih 1,5 milijuna eura u obnovu centra.

Tagovi: kompanija BTC, Spar Slovenija, logistika, Interspar
PROČITAJ I OVO
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LETOVI
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LJUBLJANA - U Zračnoj luci Jožeta Pučnika u Ljubljani juler je obilježena uspostava nove zračne veze s glavnim gradom Latvije Rigom koju je uspostavio zračni prijevoznik airBaltic.
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
MEGA DEAL
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
LONDON - Anglo American, koji posjeduje većinski udio u svjetski poznatoj dijamantskoj tvrtki De Beers, rekao je da njegov odbor preispituje pristup BHP-a.
GlaxoSmithKline tuži Pfizer i BioNTech za krađu mRNK tehnologije
TUŽBA
GlaxoSmithKline tuži Pfizer i BioNTech za krađu mRNK tehnologije
LONDON - Britanska farmacetska tvrtka GlaxoSmithKline (GSK) podnijela je u četvrtak saveznom sudu u Delawareu tužbu protiv američkog Pfizera i njemačkog BioNTecha, tvrdeći da su u cjepivima protiv covida 19 prekršili njezine patente na tehnologiju glasničke RNK (mRNA)
Jadran hoteli Rijeka potpisali ugovor s Marriottom za prvi Tribute Portfolio brand u Hrvatskoj
HOTELI
Jadran hoteli Rijeka potpisali ugovor s Marriottom za prvi Tribute Portfolio brand u Hrvatskoj
RIJEKA - Jadran hoteli Rijeka potpisali su ugovor s Marriott Internationalom za otvaranje prvog Tribute Portfolio hotela u Rijeci, obilježavajući značajnu prekretnicu u hotelijerstvu u ovom dijelu zemlje.
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
POSLOVI
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
ZAGREB – Dalekovod, vodeća domaća kompanija za projektiranje, proizvodnju i izgradnju energetske infrastrukture, uz nove poslove u Norveškoj, Švedskoj i Njemačkoj, nastavlja jačati svoju poziciju i u regiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE