GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Henkel obnovio proizvodnju u Kruševcu

Henkel obnovio proizvodnju u Kruševcu
OBNOVA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.04.2020 / 14:51
Autor: SEEbiz / Beta
KRUŠEVAC - Nakon što je pre dve nedelje, posle oboljevanja nekoliko radnika od koronavirusa, "Henkel" obustavio proizvodnju u svojoj fabrici u Kruševcu, proizvodni pogoni su danas počeli da rade.

“Kao što je i planirano, fabrika u Kruševcu ponovo počinje sa radom 16. aprila.

Naša kompanija preduzima sve mere i svakodnevno prati zdravstveno stanje svojih zaposlenih kako bi bila u mogućnosti da na najbolji mogući način reaguje u ovakvim situacijama”, navedeno je u odgovoru “Henkela” na pitanje agencije Beta.

Iz te kompanije podsećaju da je briga o zaposlenima jedan od njenih prioriteta, što je i bio razlog da se na dve nedelje obustavi proizvodnja.

Napominju da profesionalni tim svakodnevno dezinfikuje radne i zajedničke prostorije, obezbedjena su dezinfekciona sredstva i zaštitna oprema, svima koji ulaze u fabriku meri se tempertura beskontaktnim toplomerom, dupliran je broj autobusa za prevoz radnika, postavljene su dezinfekcione barijere za kamione i vozila koja ulaze u fabriku, te brojne druge mere.

Uz napomenu da poštuju privatnost svojih zaposlenih, ne navode koliko je radnika obolelo i koliko ih je u samoizolaciji.

“Henkel” navodi da je kompaniji, uz bezbednost zaposlenih veoma važno i obezbedjivanje kontinuiteta poslovanja kruševačke fabrike koja je medju najboljima u “Henkel” sistemu i veoma je značajna za kompaniju, ali i za domaću privedu.

“Stoga, i u ovim teškim vremenima dajemo svoj maksimum da zadržimo kontinuitet i obezbedimo snabdevanje svih tržišta. Posebnu pažnju posvećujemo svojim potrošačima i nastojimo da i u ovim vanrednim okolnostima ispunimo njihove zahteve i očekivanja”, navodi “Henkel” u odgovoru Beti.

Tagovi: Henkel, Kruševac
PROČITAJ I OVO
Dvanaest ozlijeđenih zbog turbulencije na letu Qatar Airwaysa za Dublin
PROBLEMI
Dvanaest ozlijeđenih zbog turbulencije na letu Qatar Airwaysa za Dublin
DOHA - Dvanaest osoba koje su putovale letom Qatar Airwaysa iz Dohe za Irsku ozlijeđeno je tijekom turbulencije, priopćila je danas zračna luka Dublin, dodajući da je zrakoplov sletio sigurno i prema planu.
3. maj u velikim problemima
BRODOGRADNJA
3. maj u velikim problemima
RIJEKA - Sve što se zna jest da »Algoma Endeavour« mora biti završen do početka rujna, što je zadnji rok u kojem se ovaj brod mora otisnuti na preplov Atlantika.
Wizz Air reže broj zimskih letova u bazama u Skoplju i Beogradu
REZOVI
Wizz Air reže broj zimskih letova u bazama u Skoplju i Beogradu
SKOPLJE - Wizz Air je nastavio smanjivati frekvencije u svojim bazama za nadolazeću zimsku sezonu 2024./25., koja počinje 27. listopada, dok flota A320neo-obitelji prijevoznika prolazi inspekcije zbog proizvodnih problema s motorima.
Aerodrom Nikola Tesla usporio rast u travnju
USPORAVANJE
Aerodrom Nikola Tesla usporio rast u travnju
BEOGRAD - Beogradska zračna luka, kojom upravlja koncesionar VINCI, tijekom travnja bilježi rekordan promet putnika, ali s najmanjom stopom rasta u tekućoj godini.
Kakve su aranžmane Telekom i EPS potpisali u Italiji?
SPORAZUMI
Kakve su aranžmane Telekom i EPS potpisali u Italiji?
BEOGRAD - Tokom Poslovnog foruma Italije i Srbije u Trstu je potpisano više međudržavnih ugovora i sporazuma, ali i ugovora između italijanskih grupacija i srpskih kompanija. Među njima su i sporazumi vezani za novo zaduživanje Telekoma Srbije i Elektroprivrede Srbije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE