GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvoje Filipović novi predsjednik Udruge dobavljača Agrokora

Hrvoje Filipović novi predsjednik Udruge dobavljača Agrokora
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.02.2021 / 13:11
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon izborne skupštinu Udruge dobavljača Agrokora krajem prošle godine, sukladno statutu Udruge, u utorak 23.02.2021. održana je i sjednica Upravnog odbora Udruge dobavljača Agrokora, s dnevnim redom koji je uključivao i izbor novog predsjednika Udruge.

Članovi udruge su jednoglasno na funkciju novog predsjednika Upravnog odbora, a time i za predsjednika Udruge dobavljača Agrokora, imenovali Hrvoja Filipovića, predstavnika društva Granolio d.d.

Filipović je od samog osnivanja član Upravnog odbora Udruge osnovane s ciljem zaštite interesa dobavljača Agrokora, primarno u smislu provedbe Sudske nagodbe i naplate graničnog duga. Aktivno je sudjelovao u radu Upravnog odbora te je kao predstavnik Udruge sudjelovao u nizu pregovora u postupku izvanredne uprave.

Potreba za održavanjem izborne skupštine i sjednice Upravnog odbora te imenovanja novog predsjednika rezultat je činjenice da je članovima Upravnog odbora istekao mandat kao i činjenice da je dosadašnji predsjednik uprave Marin Pucar, nažalost, preminuo neposredno nakon održavanja izborne skupštine. Na zbornoj skupštini i nedavnom sastanku Upravnog odbora imenovani su slijedeći članovi Upravnog odbora Udruge: Roberto Škopac kao predstavnik člana Croatia osiguranje d.d., Marica Vidaković kao predstavnik člana Kraš d.d., Ivan Artuković kao predstavnik člana Franck d.d., Alan Mravlinčić kao predstavnik člana Vindija d.d., Dajana Mrčela, kao predstavnik člana Saponia d.d., Hrvoje Filipović kao predstavnik člana Granolio d.d., Neven Vranković kao predstavnik člana Atlantic Grupe d.d., Ante Oštarić kao predstavnik člana Paška sirana d.d., Lana Habuš kao predstavnik člana Mlinar d.o.o., te Davor Doko kao predstavnik člana Podravka d.d.

Tagovi: Hrvoje Filipović, Agrokor, Marica Vidaković, Kraš, Saponia, Dajana Mrčela, Udruga dobavljača Agrokora, Granolio, Ivan Artuković, Franck
PROČITAJ I OVO
Preminuo Slobodan Stanković, vlasnik Integral inženjeringa
IN MEMORIAM
Preminuo Slobodan Stanković, vlasnik Integral inženjeringa
BANJA LUKA - Vlasnik i direktor Integral inženjeringa Slobodan Stanković preminuo je danas u Banjaluci u 74. godini.
RTL otpušta 700 zaposlenika u Njemačkoj
REZOVI
RTL otpušta 700 zaposlenika u Njemačkoj
BERLIN - Njemački medijski div RTL planira otpustiti oko 700 od 1900 radnih mjesta u segmentu časopisa koji vodi bivši izdavač Gruner + Jahr.
Institut IGH nije isplatio plaće, dionice tonu
PROBLEMI
Institut IGH nije isplatio plaće, dionice tonu
ZAGREB - Institut IGH posljednjih mjeseci ima problema s tekućom likvidnosti zbog čega nije ni isplatio plaće za prosinac.
ACI isplaćuje dividendu
DIVIDENDA
ACI isplaćuje dividendu
ZAGREB - Iz poziva za Glavnu skupštinu ACI-ja vidljivo je da kompanija planira isplatiti dividendu od 9,57 eura po dionici.
Air Baltic od 16. maja uspostavlja direktnu avio-liniju Riga-Beograd
LINIJE
Air Baltic od 16. maja uspostavlja direktnu avio-liniju Riga-Beograd

BEOGRAD/RIGA – Avio-kompanija Air Baltic najavila je da će od 16. maja uvesti novu avio liniju Riga-Beograd, koja će saobraćati dva puta nedeljno, saopštila je Turistička organizacija Srbije.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE