GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Konstruktor rasprodaje imovinu

Konstruktor rasprodaje imovinu
PRODAJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.03.2020 / 08:16
Autor: SEEbiz / Slobodna Dalmacija
SPLIT - Tvrtka “Konstruktor-inženjering” objavila je treći krug prodaje paketa od 10 tisuća dionica Hrvatskog nogometnog kluba “Hajduk” za iznos od 3,2 milijuna kuna.

Nominalna vrijednost udjela koji je stavljen na tržište je pet milijuna kuna. Nakon prvog kruga prikupljanja pisanih ponuda za kupnju, na koji nije pristigao ni jedan iskaz interesa, cijena im je pala na četiri milijuna kuna, a nakon drugog kruga za dodatnih 20 posto.

Bivši građevinski div ponovno je oglasio i prodaju smještajnih objekata za radnike u Dugobabama, na ukupnoj površini od 1959 četvornih metara, kao i 1446 kvadrata pripadajućeg zemljišta. Cijena je sa 6,66 milijuna kuna pala na 4,26 milijuna kuna.

Za kamenolom u spomenutom zagorskom mjestu koji se prostire na 4942 kvadrata zemljišta, s 1755 četvornih metara pratećih objekata, čija je ukupna vrijednost procijenjena na 3,23 milijuna kuna, sada se traži 2,07 milijuna kuna.

Ležište kvarca na padinama Svilaje, smješteno u Zelovu iznad Sutine, koje je izvanknjižno vlasništvo “Konstruktor-inženjeringa”, ukupne površine 116.576 kvadrata, procijenjeno na 1,16 milijuna kuna, prodaje se po početnoj cijeni od 746 tisuća kuna.

Rok za plaćanje jamčevine je četvrtak, 5. ožujka, a javno otvaranje ponuda zakazano je za 12. ožujka u 12 sati na trećem katu sjedišta “Konstruktor-inženjeringa” u Svačićevoj ulici 4, pred članovima Odbora vjerovnika.

Tagovi: Konstruktor, Konstruktor-inženjering, Hajduk
PROČITAJ I OVO
Ikea povlači dva proizvoda
POVLAČENJE
Ikea povlači dva proizvoda
ZAGREB - IKEA poziva sve kupce koji posjeduju tanjure, zdjele i šalice HEROISK ili TALRIKA da ih prestanu koristiti te da im se obrate za puni povrat novca.
Dokapitalizacija Varteksa: Čajići će imati preko 18% udjela
KAPITAL
Dokapitalizacija Varteksa: Čajići će imati preko 18% udjela
VARAŽDIN - Varteks je povećao temeljni kapital za pet milijuna kuna i sada on iznosi 46.066.860 kuna.
Okončano prisilno poravnanje Istrabenza
PRAVOMOĆNO
Okončano prisilno poravnanje Istrabenza
KOPER - Postupak prisilne nagodbe Istrabenz završen je, priopćio je Okružni sud u Kopru. Istrabenz, koji je u međuvremenu promijenio ime u d. o. o., u godinu dana mora platiti DUTB-u 9,87 milijuna eura.
Johnson & Johnson prepolovio ovotjednu isporuku cjepiva u EU
CJEPIVA
Johnson & Johnson prepolovio ovotjednu isporuku cjepiva u EU
NEW YORK - Johnson & Johnson je Europskoj uniji (EU) prepolovio ovotjednu očekivanu isporuku cjepiva protiv covida-19, izjavio je u ponedjeljak europski dužnosnik.
Adris predlaže isplatu dividende od 12,5 kuna po dionici
DIVIDENDA
Adris predlaže isplatu dividende od 12,5 kuna po dionici
ROVINJ - Uprava Adris grupe sazvala je za 30. lipnja glavnu skupštinu, na kojoj će dioničari između ostalog odlučivati o isplati dividende od 12,5 kuna po dionici iz zadržane dobiti ostvarene u razdoblju od 2005.do 2011. godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE