GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mario Petrović na čelu Nadzornog odbora HUOJ-a

Mario Petrović na čelu Nadzornog odbora HUOJ-a
HUOJ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.12.2020 / 10:03
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nadzorni odbor Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) održao je svoju konstituirajuću sjednicu 18. prosinca te izabrao predsjenika i zamjenicu.

Nakon provedenih redovitih izbora i održane Skupštine i formalno su potvrđeni članovi izabrani u Nadzorni odbor.

Nakon kratke rasprave jednoglasno je za predsjednika izabran Mario Petrović dok je za zamjenicu izabrana Marina Čulić Fischer. U Nadzorni odbor još su izabrane Ermina Duraj, Martina Pintarić i Ivana Tavra.

Mario Petrović je predsjednik Uprave / CEO, osnivač i suvlasnik MPR (Millenium promocija). Aktivno sudjeluje te doprinosi uspješnom radu agencije, posebno u području strateškog komuniciranja i lobiranja s naglaskom na osiguranja, mirovinske fondove i banke, kao i vođenja nacionalnih političkih kampanja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Vlasnik je i predsjednik Upravnog vijeća Edward Bernays University College te predavač i nositelj kolegija iz područja Agencije za odnose s javnošću. Predavač je na nekoliko visokih škola i veleučilišta te gost predavač na Hrvatskim studijima i na poslijediplomskom studiju Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu.

Suvlasnikje i ulagač u više poduzeća iz područja PR-a, marketinga, digitalnog marketinga, digitalne prodaje kao i event managementa te novih medija. Član je Nadzornog odbora Jadranka d.d., jednog od vodećih turističko - trgovačkih društava u Hrvatskoj.

Tagovi: Mario Petrović, Marina Čulić Fischer, Millenium promocija, U Nadzorni odbor još su izabrane Ermina Duraj, Martina Pintarić, Ivana Tavra, Hrvatska udruga za odnose s javnošću
PROČITAJ I OVO
I Head zainteresiran za Alpinu
INTERES
I Head zainteresiran za Alpinu
LJUBLJANA - Osim begunjskog Elana, za kupnju slovenskog proizvođača obuće Alpina Žiri zainteresirana je i multinacionalna kompanija Head u vlasništvu Johana Eliascha, od prošle godine novog predsjednika Međunarodne skijaške federacije (FIS), piše ljubljanski Dnevnik.
Poznati beogradski gastro koncept stiže i u Hrvatsku
ŠIRENJE
Poznati beogradski gastro koncept stiže i u Hrvatsku
ZAGREB - Nakon pet godina poslovanja poznati beogradski gastro koncept Ferdinand knedle ušao je u drugu fazu razvoja koja podrazumijeva širenje na nova tržišta putem franšize.
Zaključena prodaja Optima Telekoma
FINALIZACIJA
Zaključena prodaja Optima Telekoma
ZAGREB -  HT holding (društvo u 100% vlasništvu HT-a) prenio 17,41% dionica Optime, a Zagrebačka banka 36,90% dionica Optime na Telemach Hrvatska d.o.o. koji time stječe ukupno 54,31% dionica Optime.
Završena dokapitalizacija Dalekovoda
DOKAPITALIZACIJA
Završena dokapitalizacija Dalekovoda
ZAGREB - Upisom povećanja temeljnog kapitala u sudski registar uspješno je završena dokapitalizacija Dalekovoda d.d..
Autobuseri traže isplatu naknade zbog online nastave
NAKNADA
Autobuseri traže isplatu naknade zbog online nastave
ZAGREB - Autobusni prijevoznici traže da im se se isplati trošak hladnog pogona u vrijednosti od barem 50 posto ugovorenog iznosa s državom, jer imaju velike troškove budući da su zbog zatvaranja škola ostali bez ugovorenog i očekivanog prihoda.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE