GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milenijum osiguranje u deset godina ukupnu premiju povećalo tri puta

Milenijum osiguranje u deset godina ukupnu premiju povećalo tri puta
RAZVOJ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.05.2022 / 14:08
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Milenijum osiguranje a.d.o, jedno od najstarijih osiguravajućih društava i prvo osiguranje u privatnom vlasništvu u Srbiji, koje je u vlasništvu Croatia osiguranja, obilježilo je jučer u Beogradu 30 godina od osnivanja uz prisustvo brojnih gostiju, partnera i klijenata.

Predsjednik Izvršnog odbora Milenijum osiguranja, Ljubiša Veljković istaknuo je da Milenijum osiguranje ima jasnu razvojnu strategiju s ciljem da bude lider u pružanju kvalitetnih usluga na tržištu osiguranja.

"U proteklih trideset godina prošli smo kroz mnoge uzbudljive trenutke i uspjeli smo se pozicionirati kao osiguravajuća kompanija koja poštuje najviše standarde u poslovima osiguranja. Zahvaljujući požrtvovnosti naših stručnjaka, kao društvo smo postigli kontinuirani rast i tim putem ćemo nastaviti, jer smo sigurni da još nismo ostvarili svoj puni potencijal i da imamo prostora za daljnji razvoj", rekao je Ljubiša Veljković i dodao kako je kompaniji izrazito važna podrška koju imaju od partnera izvan Srbije.

Prisutnima se obratio i Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

"Croatia osiguranje kontinuirano jača lidersku poziciju na regionalnom tržištu osiguranja i drago nam je što je dio našeg uspjeha i Milenijum osiguranje, koje se svojim rezultatima pozicioniralo u sam vrh osigurateljne industrije u Srbiji. Čestitamo kolegama na dosadašnjem trudu i naporima da razviju kompaniju koja služi za primjer ne samo u Srbiji već i u cijeloj regiji", istaknuo je Davor Tomašković.

Danas Milenijum osiguranje zapošljava oko 500 ljudi, koji rade u mreži poslovnica diljem Srbije. U proteklih deset godina, Milenijum je premiju povećalo tri puta, imovinu oko četiri puta, kapital i rezerve su gotovo učetverostručene, dok su tehničke rezerve uvećane za više od tri i pol puta. U 2021. godini ugovoreno je oko 300.000 polica osiguranja.

Tagovi: Milenijum osiguranje, Croatia osiguranje, Davor Tomašković, Ljubiša Veljković
PROČITAJ I OVO
Mesna industrija Braća Pivac ulazi u vlasništvo Celjskih mesnina
DOGOVOR
Mesna industrija Braća Pivac ulazi u vlasništvo Celjskih mesnina
ZAGREB - Mesna industrija Braća Pivac potpisala je ugovor kojim ulazi u vlasnički udio Celjskih mesnina, pri čemu se upravljačka struktura ne mijenja. Izidor Krivec ostaje na poziciji predsjednika Uprave.
Ryanair povećao neto dobit 34%
SKOK
Ryanair povećao neto dobit 34%
DUBLIN - Irski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Ryanair u poslovnoj je godini koja je završila krajem ožujka ostvario neto dobit od 1,92 milijarde eura, što je 34 posto više nego godinu prije. Prihodi su porasli za 25 posto na 13,4 milijarde eura, prenose strane novinske agencije.
Kina uzvratila udarac, nekim američkim kompanijama zabranjuje trgovinu u zemlji
REAKCIJE
Kina uzvratila udarac, nekim američkim kompanijama zabranjuje trgovinu u zemlji
PEKING - Kinesko ministarstvo trgovine priopćilo je danas da će zabraniti nekim američkim tvrtkama uvozne i izvozne aktivnosti povezane s Kinom, uključujući i prodaju oružja Tajvanu, te im zabraniti nova ulaganja u Kinu.
Lorenzo Mayol novi generalni direktor Glovo Hrvatska
KARIJERE
Lorenzo Mayol novi generalni direktor Glovo Hrvatska
ZAGREB - Glovo objavljuje imenovanje Lorenza Mayola novim generalnim direktorom za Hrvatsku. S te pozicije Mayol će upravljati dinamičnim širenjem i ubrzanim razvojem Glova u Hrvatskoj.
Drama u Interu: Kineskom investitoru istječe vrijeme za otplatu duga
NA RUBU
Drama u Interu: Kineskom investitoru istječe vrijeme za otplatu duga
MILANO - Dani Suning Holdingsa kao vlasnika Intera izgledaju odbrojani jer se približava rok za otplatu duga prema Oaktree Capital Managementu. Ako ne plate, Kinezi gube većinski udjel.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE