GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Za Rakitića postoje samo dvije opcije

Za Rakitića postoje samo dvije opcije
RASTANAK?
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.07.2020 / 12:13
Autor: SEEbiz / Index.hr
BARCELONA - Rastanak Ivana Rakitića i Barcelone tema je u španjolskim medijima već mjesecima, ali zasad od toga još nema ništa. Odluka kluba i hrvatskog reprezentativca je da će o suradnji razgovarati nakon što se u kolovozu završi ova sezona Lige prvaka.

Mundo Deportivo otkriva da se Barcelona nada odlasku 32-godišnjeg Rakitića. Ima još godinu dana ugovora i katalonski velikan spreman ga je pustiti za 10 milijuna eura.

"Međutim, Rakitić je ranije poručio da ne želi otići i njegov stav se nije promijenio niti jedan milimetar. Ako ga Barcelona ne želi u momčadi, onda Rakitić pristaje samo na raskid ugovora kako bi se bez odštete vratio u Sevillu", piše Mundo Deportivo.

Rakitić je u kontaktu s ljudima iz Seville i svjestan je da u tom klubu nemaju novca i za odštetu Barceloni i za njegovu plaću. Katalonski mediji ističu da hrvatski veznjak ima situaciju pod kontrolom jer će ili ostati u Barceloni još godinu dana s istom plaćom ili se izboriti za odlazak u voljeni klub, gdje će igrati za nešto manje novca.

Rakitić je u Sevilli proveo tri sezone, od 2011. do 2014., a onda ga je za 18 milijuna eura dovela Barcelona. U katalonskom klubu je odigrao 309 utakmica do sada i zabio je 35 golova uz 41 asistenciju. Osvojio je jednu Ligu prvaka i četiri španjolska kupa te isto toliko naslova prvaka.

Tagovi: Ivan Rakitić, Barcelona, Sevilla
PROČITAJ I OVO
Ivan Jurić kandidat za trenera španjolskog velikana
TRENERI
Ivan Jurić kandidat za trenera španjolskog velikana
MADRID - Hrvatskom treneru ističe ugovor s Torinom i među favoritima je za posao novog trenera španjolske Seville, koju na kraju sezone napušta Quique Flores Sanchez.
Čupić objavio kraj karijere, evo što će sada raditi
RUKOMET
Čupić objavio kraj karijere, evo što će sada raditi
ZAGREB - Ivan Čupić (39) na kraju sezone završava prebogatu i uspješnu rukometnu karijeru. Popularni Čupko je danas i službeno objavio kraj karijere, a posljednju će utakmicu odigrati najvjerojatnije u četvrtak (23. svibnja, 18 sati) protiv Nexea.
Toni Kroos završava karijeru
EMOTIVNA OBJAVA
Toni Kroos završava karijeru
BERLIN - Toni Kroos je preko Instagrama objavio oproštaj od Real Madrida, ali i karijere, na kraju sezone.
Gattuso ide u Saudijsku Arabiju
TRENERI
Gattuso ide u Saudijsku Arabiju
ZAGREB - Talijanski nogometni stručnjak Gennaro Gattuso (46) po svemu sudeći bit će novi trener saudijskog prvoligaša Al Taawouna.
Sponzori Reala bijesni zbog novog Modrićevog ugovora
BIJES
Sponzori Reala bijesni zbog novog Modrićevog ugovora
MADRID - U Real Madridu ne miruju i već se mislima okreću novoj sezoni. Naveliko se promišlja o brojnim promjenama i nekim prinovama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE