GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zagrebačka gradska vlast opet se osramotila: Ignorirali doček zlatnih vaterpolista

Zagrebačka gradska vlast opet se osramotila: Ignorirali doček zlatnih vaterpolista
SRAMOTNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.02.2024 / 12:13
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Svi najveći sportski uspjesi, dočeci sportašica, sportaša i reprezentacija koji su svojim pothvatima u nekom trenutku razgalili ovu naciju, obilježavani su, svoju hrvatsku kulminaciju bi imali na Trgu bana Jelačića.

Janica, Ivica, Marin Čilić, nogometaši, rukometaši, kao i vaterpolisti sa svih prijašnjim nadmetanja, cijela niska olimpijaca...

Svi oni su kao po nekom pravilu, sasvim logično dočekivani na Jelačić placu. U hipu je to znao Grad Zagreb organizirati, jer isključivo i jest Grad za to nadležan i mora biti organizator. Na vrijeme bi javnost bila izviještena, Trg se ispunio, radovali se navijači sa svojim sportskim miljenicima i proslavljali pobjede, medalje, naslove.

No, toga više očito u našem glavnom gradu nema! Nema zato jer to ne zanima, nije briga aktualnu gradsku vlast. Hrvatski olimpijski odbor i Ministarstvo turizma i sporta su odradili svoju ulogu, maksimalno što oni u ovakvim situacijama mogu. No, to je onda samo VIP salon Zračne luke Franjo Tuđman, a to je ako je itko tamo ikada bio, doslovno malo veća sobica. Kada uđe momčad i postave se 4-5 TV kamera, gužva je. Gotovo. Nema mjesta za rodbinu, kamoli navijače. Zato se rade fešte na Trgu, piše Jutarnji list.

Grad Zagreb je bio na vrijeme kontaktiran, poslani su upiti. Odgovora nije bilo. Ništa, nikakav. Ne da nisu javili da ne žele ili neće, nego se nisu čak ni javili. Za prijašnjih vlasti u ovom gradu, ovakva se blamaža nije mogla dogoditi. Prijašnje su vlasti, ne samo pokojni gradonačelnik, nego svi od 1990. i njihovi ljudi, sami stupali u akciju.

Za sadašnju gradsku vlast u Zagrebu je to - ili preteško ili ne znaju ili ih uopće ne zanima. Cijela Hrvatska se ponosi svjetskim prvacima, a ovi ljudi... Oni ih se srame, ne priznaju. Uostalom, nitko od čelnika Grada Zagreba nije se udostojao doći ni u taj famozni VIP salon.

Vjerujte, sve buduće sportske prvake u Zagrebu očito nažalost čeka ista sudbina. Trenutačni gradski čelnici Zagreba su ovime bjelodano stavili do znanja što misle o sportu.

Tagovi: vaterpolo, zagreb, tucak, tomašević
PROČITAJ I OVO
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE