GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

A1 više neće emitirati N1 televiziju i Sport Klub

A1 više neće emitirati N1 televiziju i Sport Klub
BEZ DOGOVORA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.03.2021 / 11:07
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Gledatelji koji u Hrvatskoj koriste usluge operatera A1 od 29. ožujka neće moći gledati kanale United Media – N1 i Sport Klub, jer s tom kompanijom nije postignut dogovor o nastavku suradnje.

Jako smo iznenađeni odlukom operatera A1 o neobnavljanju ugovora o distribuciji kanala, posebno imajući u vidu da su im ponuđeni apsolutno isti uvjeti koji su važili i do sada.

S njima smo surađivali dugi niz godina i žao nam je što ta suradnja nije nastavljena, usprkos dobroj volji s naše strane da do toga dođe.

Građani koji koriste njihove usluge već od kraja ožujka više neće biti u prilici pratiti najvažnije dnevne događaje na vodećem informativnom kanalu N1, ali ni gledati vrhunski sportski program na SK kanalima, posebno utrke Formule 1 koje počinju, a čije pravo prijenosa u Hrvatskoj ima Sport Klub.

Televizija N1 je ekskluzivni partner globalnog televizijskog news kanala CNN, u realnom vremenu izvještava o svim najvažnijim događajima, a njihove kamere su uvijek tamo gdje se događa nešto bitno. Vrhunski tim profesionalnih novinara godinama priprema prepoznatljive talk show i političke emisije, razgovara s relevatnim sugovornicima, analizira situacije i nudi građanima pravovremene, točne i nepristrane informacije.

S druge strane, Sport Klub je godinama unazad sinonim za najbolji sportski kanal. Pored utrka Formule 1 koje su novitet u Hrvatskoj, svoj program su od ove godine obogatili i prijenosima njemačke Bundeslige i Bundeslige2. U standardnoj ponudi je i Premier liga i FA kup, a gledatelji na SK kanalima mogu pratiti i MOTO GP trke, Euroligu i Eurokup, vrhunski tenis na ATP turnirima i Wimbledonu kao i NFL.

Korisnici A1 također neće moći gledati ni dječje kanale Pikaboo i Vavoom.

Svi kanali United Media su dostupni u ponudi Hrvatskog Telekoma i Total TV-a.

Tagovi: A1 Hrvatska, N1 televizija, Sport Klub
PROČITAJ I OVO
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
PODUZETNIŠTVO
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
ZAGREB – U sklopu panel rasprave „Forward thinking: The new capabilities for leaders and entrepreneurs“, održanoj na Veleučilištu Edward Bernays, osnivač i predsjednik Uprave JGL-a Ivo Usmiani te Berislav Horvat, Country Managing Partner i voditelj Odjela revizije u EY Hrvatska s okupljenima su podijelili tajne poduzetničkog uspjeha i efektivnog vodstva.
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LETOVI
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LJUBLJANA - U Zračnoj luci Jožeta Pučnika u Ljubljani juler je obilježena uspostava nove zračne veze s glavnim gradom Latvije Rigom koju je uspostavio zračni prijevoznik airBaltic.
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
MEGA DEAL
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
LONDON - Anglo American, koji posjeduje većinski udio u svjetski poznatoj dijamantskoj tvrtki De Beers, rekao je da njegov odbor preispituje pristup BHP-a.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE