GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Arena Hospitality Group otvara hotel Histria i turističko naselje Verudela

Arena Hospitality Group otvara hotel Histria i turističko naselje Verudela
OTVARANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.06.2020 / 17:18
Autor: SEEbiz / H
PULA - Nakon što je polovicom svibnja otvorio kampove u Puli i Medulinu, Arena Hospitality Group (AHG) otvara i hotel Park Plaza Histria i turističko naselje Park Plaza Verudela u Puli, potvrdila je Manuela Kraljević, direktorica marketinga AHG-a.

Paralelno s labavljenjem epidemioloških mjera, gosti će početi stizati i u druge objekte ove kompanije, pa u četvrtak, 11. lipnja, slijedi otvaranje hotela Park Plaza Belvedere u Medulinu.

- Datumi otvaranja ostalih objekata ovisit će o kretanju bukinga. Svakako možemo potvrditi da interesa za ljetovanja ima, a i da se u proteklih nekoliko tjedana broj rezervacija znatno povećao u odnosu na prijašnji period. Trendovi pozitivni. Ipak, to je još uvijek neusporedivo s brojem rezervacija proteklih godina, potvrđuje Kraljević.

No, kakve su najave za sezonu, posebno špicu? Naša sugovornica veli da će tijek rezervacija za lipanj uvelike ovisiti o mjerama vezanim za ulazak i izlazak iz zemlje koje donose susjedne zemlje.

- Veseli nas odluka Njemačke o popuštanju mjera od 15. lipnja. Nadamo se također da će se takvoj odluci uskoro pridružiti i Austrija. Još uvijek je, međutim, vrlo teško davati bilo kakve procjene o ishodu sezone. Naše su aktivnosti trenutno usmjerene prema aktivnom praćenju trendova na tržištu i promocijskim aktivnostima, od kojih ću spomenuti i onu zajedničku u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom i Turističkom zajednicom Istarske županije, veli Kraljević.

Arena Hospitality Group, naravno, kao i ostale hotelske kuće, provodi epidemiološke mjere, prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

- Odmah smo poduzeli i nastavljamo poduzimati niz aktivnosti da bismo održali visoku razinu sigurnosti, od osiguravanja dostupnosti dezinficijensa i zaštitne opreme namijenjene gostima i djelatnicima, te edukacije naših radnika, do osiguravanja preduvjeta potrebnih za održavanje preporučene distance u svim našim objektima. Kontinuirano ćemo, u skladu s preporukama, prilagođavati naše standarde da bismo uvijek bili sigurni da osiguravamo provođenje najvišeg stupnja sigurnosti i čistoće, napominju iz Grupe.

Uz ostalo, nadogradili su i prilagodili standarde čišćenja te zdravstvenih i sigurnosnih protokola, kao i procese pripreme i pružanja usluge posluživanja hrane i pića. Osigurali uvjete da se gosti i radnici drže fizičke distance, te, zahvaljujući naprednim digitalnim uslugama, uveli beskontaktnu interakciju gdje i kad je to moguće.

Tagovi: Arena Hospitality Group, Park Plaza Histria, Park Plaza Verudela, Manuela Kraljević
PROČITAJ I OVO
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
PODUZETNIŠTVO
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
ZAGREB – U sklopu panel rasprave „Forward thinking: The new capabilities for leaders and entrepreneurs“, održanoj na Veleučilištu Edward Bernays, osnivač i predsjednik Uprave JGL-a Ivo Usmiani te Berislav Horvat, Country Managing Partner i voditelj Odjela revizije u EY Hrvatska s okupljenima su podijelili tajne poduzetničkog uspjeha i efektivnog vodstva.
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LETOVI
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LJUBLJANA - U Zračnoj luci Jožeta Pučnika u Ljubljani juler je obilježena uspostava nove zračne veze s glavnim gradom Latvije Rigom koju je uspostavio zračni prijevoznik airBaltic.
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
MEGA DEAL
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
LONDON - Anglo American, koji posjeduje većinski udio u svjetski poznatoj dijamantskoj tvrtki De Beers, rekao je da njegov odbor preispituje pristup BHP-a.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE