GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Arena Hospitality grupa ugovorila zajam za kupnju hotela u Beogradu

Arena Hospitality grupa ugovorila zajam za kupnju hotela u Beogradu
ZAJAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.12.2020 / 17:05
Autor: SEEbiz
PULA - Arena Hospitality grupa sklopila je putem svoje podružnice u Srbiji novi ugovor o zajmu u visini od 32 milijuna kuna s AIK bankom za akviziciju hotela 88 Rooms u Beogradu, izvijestili su u četvrtak iz te turističke kompanije.

Zaključenje akvizicije očekuje se tijekom prvog tromjesečja 2021. godine, a vrijednost transakcije iznosi 45 milijuna kuna, pri čemu će se približno 32 milijuna kuna financirati iz novog zajma. Zajam ima fiksnu kamatnu stopu od 4,3 posto, denominiran je u srpskim dinarima, s krajnjim dospijećem 2025. godine.

Kako se navodi u priopćenju, kupnja hotela 88 Rooms još je jedna prekretnica u strategiji širenja poslovanja grupe u regiji centralne i istočne Europe.

Najnovija akvizicija omogućit će grupi da poveća obujam poslovanja u gradovima diljem Europe s ciljem povećanja svoje prisutnosti u segmentu tržišta više kategorije u regiji srednje i istočne Europe, a istovremeno nastojeći stvoriti dodatnu vrijednost dioničarima, dodaje se u priopćenju.

Taj hotel udaljen je nekoliko minuta od povijesnog centra grada, a raspolaže s 88 soba i apartmana, restoranom, barom i konferencijskom salom te teretanom.

U kratkom i srednjem roku projekti grupe uključuju i repozicioniranje hotela Brioni u Puli u luksuzni hotel visoke kategorije s 227 soba, s ambicijom da postane najbolji hotel u kategoriji u Puli i okolici, potom repozicioniranje kampa Stoja u Puli u kamp više kategorije, prenamjenu kultne zgrade u središtu Zagreba u hotel s 113 spavaćih soba, koji će uključivati i poznati restoran i bar, wellness i spa sadržaje, fitness centar, prostor za sastanke i razne događaje i parking, te obnovu hotela Riviera u srcu grada Pule, zaključuje se u priopćenju.

Tagovi: Arena Hospitality Group, AIK banka, 88 Rooms
PROČITAJ I OVO
Fortenova: S radom krenula nova generacija polaznika Accelerate programa
EDUKACIJA
Fortenova: S radom krenula nova generacija polaznika Accelerate programa
ZAGREB - S krajem studenog Fortenova grupa zaključuje početak novog ciklusa edukacije u sva tri programa DRIVE Beyond Excellence projekta dugoročnog unaprjeđivanja znanja i vještina svojih zaposlenika.
Končar potpisao ugovor za prvu fazu revitalizacije hidroelektrane Messochora
POSLOVI
Končar potpisao ugovor za prvu fazu revitalizacije hidroelektrane Messochora
ZAGREB – Grupa KONČAR je s grčkom elektroprivredom (Public Power Corporation - PPC) u Ateni potpisala ugovor za prvu fazu revitalizacije hidroelektrane Messochora u Grčkoj.
United Grupa postala članica Saveza za odgovorno poslovanje
POTEZI
United Grupa postala članica Saveza za odgovorno poslovanje
ZAGREB - United Grupa, vodeći telekomunikacijski i medijski pružatelj usluga u jugoistočnoj Europi, u okviru koje u Hrvatskoj posluje telekom operater Telemach Hrvatska te televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV, kao i portal dnevnik.hr, postala je članica Saveza za odgovorno poslovanje (RBA).
CNN smanjuje broj zaposlenika
REZOVI
CNN smanjuje broj zaposlenika

ATLANTA - Christ Licht, čelnik CNN-a koji je u vlasništvu Warner Brosa, obavijestio je zaposlenike dopisom u srijedu da su u tijeku otpuštanja, navodi se u e-mailu koji je Reuters dobio na uvid.

NLB Lease&Go ulazi na tržište Sjeverne Makedonije i Srbije
ŠIRENJE
NLB Lease&Go ulazi na tržište Sjeverne Makedonije i Srbije
LJUBLJANA - Nakon pokretanja leasing društva NLB Lease&Go na slovenskom tržištu u proljeće 2020. godine, slovenska NLB Grupa nedavno je osnovala leasing kuća s ovim imenom u Sjevernoj Makedoniji a dobivena su sva regulatorna odobrenja za kupnju leasing subjekta u Srbiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE