GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

D-Marin preuzeo marinu Punta Faro

D-Marin preuzeo marinu Punta Faro
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.07.2022 / 12:38
Autor: SEEbiz
ZAGREB - D-Marin, mreža premium marina, objavila je danas potpisivanje ugovora o kupnji svoje 16. marine – marine Punta Faro u Italiji. Ta transakcija prvo je ulaganje Grupe u Italiji, čime nastavlja svoju misiju širenja svoje ponude diljem Mediterana i regije Zaljeva.

Marina Punta Faro smještena je u gradiću Lignano Sabbiadoro u blizini Venecije u Italiji, na mjestu na kojem se spajaju laguna Marano i Jadransko more. Sa svojih 1.200 vezova, ta je marina jedna od najvećih na sjevernom Jadranu i domaćin jahtama duljine do 40 metara. Ovog ljeta, nakon dobivanja uobičajenih regulatornih odobrenja, društvo D-Marin namjerava upoznati klijente marine Punta Faro sa svijetom D-Marin marina.

„Presretni smo što smo potpisali ugovor s tako impresivnom marinom. Punta Faro sjajan je dodatak našoj mreži i pruža dodatna odredišta za plovidbu za naše nove i postojeće klijente, s obzirom na naše marine u obližnjoj Hrvatskoj. Kupnja te marine prvi je korak u razvoju našeg društva na području Italije”, istaknuo je Oliver Dörschuck, glavni izvršni direktor D-Marin Grupe.

Paola Piovesana, glavna direktorica u marini Punta Faro dodala je: „Ovo je uzbudljivo razdoblje za marinu Punta Faro i njezine korisnike jer se pridružujemo uglednoj mreži D-Marin i prilagođavamo svoju ponudu u skladu s tim. Naši će korisnici uživati u pogodnostima koje dolaze uz sudjelovanje u toj mreži premium marina, kao i u najvišim profesionalnim standardima društva koje neprekidno uvodi inovacije i radi na tome da zauzme vodeći položaj u industriji marina.”

Akvizicijom marine Punta Faro mreža marina D-Marin došla je do brojke od 16 premium marina u šest zemalja diljem Sredozemlja i Zaljeva. D-Marin nudi usluge sveobuhvatnog upravljanja marinama i njihova razvoja te se usredotočuje na obogaćivanje iskustva plovidbe jahtom za naše korisnike.

Tijekom akvizicije, tvrtka Piovesana Holding S.r.l. koristila je savjetodavne usluge odvjetničkih ureda Gianni & Origoni i Bonamigo Studio Associato. D-Marin savjetovale su tvrtke Latham & Watkins, PwC i Studio Legale Tributario Facchini Rossi Michelutti.

Tagovi: D-Marin, marina Punta Faro, Lignano Sabbiadoro, Venecija
PROČITAJ I OVO
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
PODUZETNIŠTVO
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
ZAGREB – U sklopu panel rasprave „Forward thinking: The new capabilities for leaders and entrepreneurs“, održanoj na Veleučilištu Edward Bernays, osnivač i predsjednik Uprave JGL-a Ivo Usmiani te Berislav Horvat, Country Managing Partner i voditelj Odjela revizije u EY Hrvatska s okupljenima su podijelili tajne poduzetničkog uspjeha i efektivnog vodstva.
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LETOVI
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LJUBLJANA - U Zračnoj luci Jožeta Pučnika u Ljubljani juler je obilježena uspostava nove zračne veze s glavnim gradom Latvije Rigom koju je uspostavio zračni prijevoznik airBaltic.
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
MEGA DEAL
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
LONDON - Anglo American, koji posjeduje većinski udio u svjetski poznatoj dijamantskoj tvrtki De Beers, rekao je da njegov odbor preispituje pristup BHP-a.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE