GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

easyJet u listopadu zadržava samo jedanaest linija prema Hrvatskoj

easyJet u listopadu zadržava samo jedanaest linija prema Hrvatskoj
LINIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.09.2020 / 08:51
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Britanski easyJet napravio je određene izmjene u svom redu letenja. Brojne linije koje su bile najavljene za listopad sada će završiti s prometovanjem s krajem rujna.

Kompanija će zadržati samo jedanaest linija u listopadu, uglavnom s minimalnim brojem tjednih operacija, piše Croatian Aviation.

Linije prema Zadru i Puli

Kompanija će do kraja rujna prekinuti promet na dvije linije prema Puli, iz Bristola i London Gatwicka, dok je linija iz London Lutona zadnji let obavila prošle subote (12. rujna).

Isto je i u Zračnoj luci Zadar. Posljednji let prema Zadru EasyJet će obaviti ove subote (19. rujna) na liniji iz Lutona, dok je linija sa Gatwicka završila s prometovanjem prošle subote. EasyJet je prema Puli i Zadru prijašnjih godina prometovao i u listopadu, no ove godine se to neće dogoditi.

Linije prema Splitu i Dubrovniku

Do kraja rujna EasyJet će ukinuti dvije linije prema Splitu: iz Belfasta i Amsterdama. U prometuju ostaju sljedeće linije:

Split - Basel (do 24.10.),

Split - Bristol (do 24.10.),

Split - Geneva (do 24.10.),

Split - Glasgow (do 25.10.),

Split - Gatwick (do 31.10.),

Split - Luton (do 24.10.),

Split - Manchester (do 27.10.).

Promet će na spomenutim linijama u listopadu biti skroman, kompanija uglavnom najavljuje jedan let tjedno. Što se tiče Durovnika, EasyJet će do kraja rujna ukinuti tek jednu liniju, Dubrovnik - Geneva, a u prometu će ostati sljedeće:

Dubrovnik - Bristol (do 28.10.),

Dubrovnik - Edinburgh (do 24.10.),

Dubrovnik - Gatwick (do 31.10.),

Dubrovnik - Manchester (do 24.10.).

Kompanija će i na ovim linijama uglavnom prometovati jednom tjedno kroz listopad, a daljnja otkazivanja su također moguća, ovisno o bookingu za svaki pojedini let.

Tagovi: easyJet, Zračna luka Split, Zračna luka Dubrovnik, Zračna luka Pula, zračni prijevoz, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
PODUZETNIŠTVO
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
ZAGREB – U sklopu panel rasprave „Forward thinking: The new capabilities for leaders and entrepreneurs“, održanoj na Veleučilištu Edward Bernays, osnivač i predsjednik Uprave JGL-a Ivo Usmiani te Berislav Horvat, Country Managing Partner i voditelj Odjela revizije u EY Hrvatska s okupljenima su podijelili tajne poduzetničkog uspjeha i efektivnog vodstva.
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LETOVI
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LJUBLJANA - U Zračnoj luci Jožeta Pučnika u Ljubljani juler je obilježena uspostava nove zračne veze s glavnim gradom Latvije Rigom koju je uspostavio zračni prijevoznik airBaltic.
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
MEGA DEAL
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
LONDON - Anglo American, koji posjeduje većinski udio u svjetski poznatoj dijamantskoj tvrtki De Beers, rekao je da njegov odbor preispituje pristup BHP-a.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE