GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fortenova grupa isplaćuje 34 milijuna kuna božićnice i dara za djecu za svoje zaposlenike

Fortenova grupa isplaćuje 34 milijuna kuna božićnice i dara za djecu za svoje zaposlenike
BOŽIĆNICA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.12.2021 / 10:25
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Kompanije Fortenova grupe tradicionalno daruju svoje zaposlenike povodom božićnih blagdana pa će Fortenova grupa d.d. i njene operativne kompanije i ove godine svojim zaposlenicima isplatiti božićnice i dar djeci, sukladno kolektivnim ugovorima i mogućnostima pojedinih kompanija.Tako će u ovogodišnje božićno nagrađivanje zaposlenika Fortenova grupa uložiti više od 34 milijuna kuna.

„Božićnice, dar za djecu i sva ostala nagrađivanja koja realiziramo, prije svega su jedan od načina zahvale svim našim zaposlenicima na njihovom velikom radnom doprinosu i angažmanu. Ova je godina do sada najuspješnija u povijesti Fortenova grupe, kako po ostvarenim financijskim rezultatima, tako i zbog uspješnog zaključenja naših velikih strateških projekata kao što su dezinvestiranje Poslovne grupe zamrznute hrane i integracija Mercatora te početka značajnog investicijskog ciklusa u naše ukupno poslovanje. Svi ti uspjesi i ogroman posao koji smo napravili, ne bi bili mogući bez velikog rada naših 50.000 vrijednih i talentiranih zaposlenika u cijeloj regiji, koji zaslužuju veliku pohvalu i zahvalu cijelog tima izvršnih direktora. Ujedno, svim našim zaposlenicima i njihovim obiteljima želim sretne i ugodne blagdane“- izjavio je Fabris Peruško, glavni izvršni direktor i član Upravnog odbora Fortenova grupe.

„U Fortenova grupi kontinuirano razvijamo i unapređujemo ukupno radno okruženje, sustave nagrađivanja i pogodnosti za naše ljude, a sve kako bi naše kompanije postale što kvalitetnija i poželjnija mjesta za rad i razvoj naših zaposlenika. Vjerujem da je upravo zato Fortenova grupa već drugu godinu zaredom među najboljim poslodavcima u Hrvatskoj i regiji, u kojoj smo ujedno i najveći poslodavac. I u narednom ćemo periodu, zajedno s našim socijalnim partnerima, biti fokusirani na zaposlenike te pronalazak kreativnih i inovativnih načina motiviranja, nagrađivanja i razvoja, a sve u skladu s našim korporativnim vrijednostima i poslovnim ciljevima„ – tim povodom je izjavila Gordana Fabris, direktorica ljudskih potencijala Fortenova grupe.

Tagovi: Fortenova grupa, božićnica, Fabris Peruško
PROČITAJ I OVO
Benetton u velikim financijskim problemima
GUBICI
Benetton u velikim financijskim problemima
TREVISO - Benetton niže gubitke pa obitelj osnivača priprema preustroj poslovanja i financijsku injekciju od 260 milijuna eura, rekla su dva upućena izvora.
T-Mobile preuzima bežično poslovanje US Cellulara za 4,4 milijarde dolara
AKVIZICIJE
T-Mobile preuzima bežično poslovanje US Cellulara za 4,4 milijarde dolara
NEW YORK - T-Mobile će kupiti gotovo sve bežične operacije regionalnog operatera United States Cellular u ugovoru procijenjenom na 4,4 milijarde dolara, priopćio je u utorak telekomunikacijski div.
Mađarski logistički div započeo godinu solidnim rastom prihoda
SOLIDNO
Mađarski logistički div započeo godinu solidnim rastom prihoda
BEOGRAD - Waberer's Grupa (Waberer's Group), vodeći pružalac usluga složene logistike u Mađarskoj i jedna od vodećih kompanija na mađarskoj berzi, sa ponosom je objavila značajno povećanje prihoda u prvom kvartalu 2024.
Otvoreno pismo sindikata Vladi: Tko će odgovarati za propuste u procesu dokapitalizacije Petrokemije?
PROPUSTI
Otvoreno pismo sindikata Vladi: Tko će odgovarati za propuste u procesu dokapitalizacije Petrokemije?
ZAGREB - Nakon dokapitalizacije u kojoj je, tvrde u sindikatu, država uplatila oko 12 milijua eura i potom pala s 45 na oko 20 posto vlasništva u Petrokemiji, Sindikat EKN je uputio otvoreno pismo Vladi i CERP-u u kojem zahtijeva „utvrđivanje odgovornosti i ispravljanje nedopustivnog propusta u procesu dokapitalizacije Petrokemije te žuran sastanak s ministrom poljoprivrede“
Telemach Hrvatska od 1. srpnja povećava cijene 7,2 posto
POSKUPLJENJA
Telemach Hrvatska od 1. srpnja povećava cijene 7,2 posto
ZAGREB - Telemach Hrvatska počeo je obavještavati korisnike da će od 1. srpnja ove godine primijeniti indeksnu klauzulu od 7,2 posto za povećanje iznosa mjesečnih naknada tarifnih paketa definiranih službenim cjenikom, potvrdili su u ponedjeljak Hini iz te telekom kompanije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE