GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

IKEA dostavni centar u Puli započeo s radom

IKEA dostavni centar u Puli započeo s radom
DOSTAVA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.12.2020 / 19:30
Autor: SEEbiz
PULA - U utorak, 15. prosinca, točno u podne, s radom je započeo IKEA dostavni centar Pula (u sklopu prodajnog centra Pevex, Industrijska 15) kojim IKEA Hrvatska želi svoja rješenja učiniti što dostupnijima i pristupačnijima što većem broju kupaca u Hrvatskoj.

U dostavnom centru kupci mogu preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine ili ih kupili u robnoj kući IKEA Zagreb, a troškovi preuzimanja robe u dostavnom centru bit će besplatni za narudžbe od 299 kn i više, dok će za narudžbe do 299 kuna iznositi 39 kuna. U oba slučaja maksimalna težina robe iznosi 1 tonu.

Prva je novu uslugu isprobala obitelj Ravnić iz Pule: „Putem IKEA internetske trgovine odabrali smo i platili veću narudžbu, uključujući ukrasne jastučnice, zavjese za zamračivanje, čaše i tavu. Naručeni su proizvodi stigli u plosnatim paketima, i to potpuno besplatno s obzirom da je naša narudžba bila skuplja od 299 kuna. Raduje nas što je IKEA otvorila svoj dostavni centar u Pulu jer će nam to znatno olakšati kupovinu i uštedjeti vrijeme i novac“, oduševljeni su članovi obitelji Ravnić.

IKEA dostavni centar Pula omogućuje isključivo preuzimanje proizvoda, u čemu će kupcima pomoći i četiri IKEA zaposlenika. Procedura preuzimanja proizvoda je jednostavna, a obavlja se u dva koraka.

Najprije je proizvode potrebno naručiti putem IKEA internetske trgovine ili ih kupiti u robnoj kući IKEA Zagreb, a kupci potom mogu odabrati opciju preuzimanja proizvoda u dostavnom centru Puli. Nakon isporuke robe u dostavni centar, kupac dobiva poruku da je roba spremna za preuzimanje te ju može preuzeti tijekom sljedeća tri dana tijekom radnog vremena dostavnog centra. Preuzimanje robe vrši se u skladu sa svim epidemiološkim mjerama.

„Otvorenjem dostavnog centra Pula želimo IKEA proizvode i rješenja dodatno približiti našim kupcima u Hrvatskoj i omogućiti im uštede. Ovo je naš šesti dostavni centar u Hrvatskoj, nakon Rijeke, Splita, Zadra, Osijeka i Dubrovnika. Iznimno nam je drago što smo i u trenutnoj situaciji uspjeli ostvariti ovu investiciju, te ćemo nastaviti istraživati načine kojima svoju ponudu možemo učiniti još dostupnijom većini građana u Hrvatskoj. To uključuje i unaprjeđivanje cijena dostave od dostavnog centra ravno do kućnog praga naših kupaca“, istaknula je Suzana Rumbak Baretić, menadžerica logistike robne kuće IKEA Zagreb.

Svi kupci koji budu htjeli preuzeti proizvode u dostavnom centru Pula, moći će to učiniti od ponedjeljka do petka od 12:00 do 20:00 te subotom od 8:00 do 16:00 sati.

Tagovi: IKEA, dostavni centar u Puli, Pevex, Suzana Rumbak Baretić
PROČITAJ I OVO
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
PODUZETNIŠTVO
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
ZAGREB – U sklopu panel rasprave „Forward thinking: The new capabilities for leaders and entrepreneurs“, održanoj na Veleučilištu Edward Bernays, osnivač i predsjednik Uprave JGL-a Ivo Usmiani te Berislav Horvat, Country Managing Partner i voditelj Odjela revizije u EY Hrvatska s okupljenima su podijelili tajne poduzetničkog uspjeha i efektivnog vodstva.
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LETOVI
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LJUBLJANA - U Zračnoj luci Jožeta Pučnika u Ljubljani juler je obilježena uspostava nove zračne veze s glavnim gradom Latvije Rigom koju je uspostavio zračni prijevoznik airBaltic.
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
MEGA DEAL
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
LONDON - Anglo American, koji posjeduje većinski udio u svjetski poznatoj dijamantskoj tvrtki De Beers, rekao je da njegov odbor preispituje pristup BHP-a.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE