GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Prvi hibridni sajamski projekt u organizaciji Zagrebačkog velesajma

Prvi hibridni sajamski projekt u organizaciji Zagrebačkog velesajma
SAJMOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.09.2020 / 08:14
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Uz nastavak pozitivnog poslovanja i u 2019. godini, Zagrebački velesajam d.o.o. u ovim otežanim pandemijskim vremenima prvi je u Hrvatskoj primijenio inovativni koncept organizacije sajmova i događanja, u hibridnoj inačici ponude usluge.

Riječ je o promjeni načina pripreme i održavanja projekata, u online i offline mogućnosti sudjelovanja. Hibridni model sajmovanja usmjeren je na kreiranje i snaženje zadovoljstva izlagača i njihovih proizvoda, kao i samih posjetitelja, u realnom i virtualnom vremenu. Ovaj vikend uspješno je završen prvi takav hibridni sajamski projekt u Hrvatskoj – Beauty&Hair i Dentex Expo Zagreb 2020. 

Beauty, Dentex & Health Expo 2020 online edition

Beauty, Dentex & Health Expo 2020 online edition digitalna je ekstenzija sajmova prezentirana u periodu od 21. do 27. rujna preko Entrio platforme, a emitiran sadržaj organiziran je u suradnji s Ivom Belé, trenericom načela uspjeha. Okupljeno je 34 vrhunska stručnjaka koji su kroz 10 predavanja i 6 panela tijekom 15 sati programa pružili znanje i alate gledateljima iz različitih područja: motivacije/psihologije, zdravlja, nutricionizma/sporta, prodaje, poduzetništva i beauty segmenta. Online edicija sajmova izazvala je veliki interes publike.

Izložbeni dio sajmova

Izložbeni dio sajma Beauty&Hair Expo Zagreb održan je u subotu i nedjelju, 26. i 27. rujna u paviljonu 8A. Posjetitelji su mogli prisustvovati različitim edukacijama, prezentaciji maderoterapije te kupiti frizerski asortiman po povoljnim sajamskim cijenama. Na sajmu je prezentiran i Mobile nail printer, hit u svijetu manikure. Sead Nunić održao je look&learn seminar na temu 50 nijansi plave+3 tehnike Balayage, a održane su i modne revije u organizaciji Direkcije Kraljice Hrvatske.

Fokus ovogodišnjeg Dentex-a usmjeren je na dvodnevni kongres „Estetika u dentalnoj medicini“ u organizaciji Hrvatske komore dentalne medicine. Bila je to prilika za neposredan kontakt i poslovne razgovore s predstavnicima dentalne industrije.
Izložbeni dio oba sajma okupio je ukupno 101 izlagača na više od 2500 četvornih metara prostora, a pripremljeno u suradnji s partnerima 40 sati stručnog programa. Sadržajno je kreiran sukladno organizacijskim i tržišnim mogućnostima vezanima uz pandemiju Covid-19 uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Tagovi: Zagrebački velesajam, Sead Nunić, Beauty&Hair i Dentex Expo Zagreb 2020., hibridni sajamski projekt
PROČITAJ I OVO
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
PODUZETNIŠTVO
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
ZAGREB – U sklopu panel rasprave „Forward thinking: The new capabilities for leaders and entrepreneurs“, održanoj na Veleučilištu Edward Bernays, osnivač i predsjednik Uprave JGL-a Ivo Usmiani te Berislav Horvat, Country Managing Partner i voditelj Odjela revizije u EY Hrvatska s okupljenima su podijelili tajne poduzetničkog uspjeha i efektivnog vodstva.
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LETOVI
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LJUBLJANA - U Zračnoj luci Jožeta Pučnika u Ljubljani juler je obilježena uspostava nove zračne veze s glavnim gradom Latvije Rigom koju je uspostavio zračni prijevoznik airBaltic.
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
MEGA DEAL
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
LONDON - Anglo American, koji posjeduje većinski udio u svjetski poznatoj dijamantskoj tvrtki De Beers, rekao je da njegov odbor preispituje pristup BHP-a.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE