GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Transavia u rujnu ukida većinu linija prema Hrvatskoj

Transavia u rujnu ukida većinu linija prema Hrvatskoj
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.08.2020 / 19:06
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Transavia, niskobudžetna aviokompanija iz Air France - KLM grupacije, objavila je svoj red letenja za rujan ove godine. Većina linija prema Hrvatskoj prestati će prometovati prije kraja rujna.

Transavia je vrlo rano pokrenula promet prema Hrvatskoj, odmah nakon popuštanja mjera i otvaranja zemalja iz kojih inače leti prema hrvatskim zračnim lukama. Kompanija je obnovila promet prema zračnim lukama u Hrvatskoj u koje je letjela i prethodne sezone, no jasno, u reduciranom obliku i s manje redovnih linija.

Transavia će i u rujnu letjeti prema pet hrvatskih zračnih luka: Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku, no ujedno će tokom idućeg mjeseca doći do prekida većine linija, piše Croatian Aviation.

Linije prema Splitu
Linija Split - Pariz Orly prometovati će tri puta tjedno u rujnu (utorkom, četvrtkom i nedjeljom) a trenutno su najavljeni letovi i za listopad.

19. rujna doći će do prekida prometa na liniji Split - Rotterdam, a ista će do navedenog datuma biti u prometu dva puta tjedno (ponedjeljkom i subotom).

Linije prema Dubrovniku
Linija Dubrovnik - Nantes najavljena je za rujan jednom tjedno (svake subote), a očekuje se nastavak prometa i kroz listopad.

U rujnu će doći do prekida prometa na dvije linije ove aviokompanije prema Dubrovniku. 26. rujna prestati će prometovati linija Dubrovnik - Pariz Orly koja će do navedenog datuma biti u prometu 3 puta tjedno (utorkom, subotom i nedjeljom). 19. rujna najavljen je zadnji let na liniji Dubrovnik - Rotterdam, do tada će linija biti u prometu 2 puta tjedno (utorkom i subotom).

Linije prema Zadru, Rijeci i Puli
Linija Zadar - Rotterdam u prometu je do 19. rujna, dva puta tjedno (srijedom i subotom), linija Pula - Rotterdam u prometu je do 20. rujna, dva puta tjedno (četvrtkom i nedjeljom), a istog datuma prestati će prometovati i linija Rijeka - Eindhoven koja će do tada prometovati također dva puta tjedno (četvrtkom i nedjeljom).

Kompanija je u ljetnoj sezoni 2019. većinu svojih linija prema Hrvatskoj obavljala do sredine listopada.

Tagovi: Transavia, Zračna luka Split, Zračna luka Zadar, Zračna luka Dubrovnik
PROČITAJ I OVO
Potonuli prihodi Budvanske rivijere, plata smanjene 15%
TEŠKA GODINA
Potonuli prihodi Budvanske rivijere, plata smanjene 15%
BUDVA - Prihodi većinski državne hotelske grupe (HG) Budvanska rivijera od januara do kraja septembra ove godine manji su za 17,5 miliona eura, odnosno 87 odsto, dok je broj ostvarenih noćenja za 86 odsto manji nego u istom periodu lani.
Vuković: Maraš raspoređena na poslove savjetnika
PLANTAŽE
Vuković: Maraš raspoređena na poslove savjetnika
PODGORICA - Odbor direktora je na jučerašnjoj sjednici razriješio Maraš sa funkcije izvršnog direktora Plantaža na lični zahtjev, a odlučio da na njeno mjesto bude imenovan Miroslav Vuković, dosadašnji direktor Sektora pravnih i opštih poslova.
Lidl ulazi na tržište BiH kroz dvije godine
NESLUŽBENO
Lidl ulazi na tržište BiH kroz dvije godine

SARAJEVO - Poznati njemački maloprodajni lanac "Lidl" razmatra mogućnost da narednih godina uđe na tržište BiH, navode njemačke ekonomske novine Lebensmittel zeitung.net

Plenković: Veledrogerijama uplaćeno 300 milijuna kuna
OTKRIĆA
Plenković: Veledrogerijama uplaćeno 300 milijuna kuna
ZAGREB - Premijer Andrej Plenković izvijestio je u subotu da je Ministarstvo financija veledrogerijama u petak uplatilo 300 milijuna kuna te da će u ponedjeljak ujutro biti održan sastanak s predstavnicima veledrogerija.
Slovenija uvodi elektronske vinjete
VINJETE
Slovenija uvodi elektronske vinjete
LJUBLJANA - Ovoga je tjedna slovenski parlament usvojila izmjenu i dopunu Zakona o cestarini sa 74 glasa za i nijednim protiv, koji pruža pravni temelj za uvođenje elektroničkih vinjeta za osobne automobile.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE