GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Valamar sezonu otvara nagradom od 1.300 kn neto zaposlenicima

Valamar sezonu otvara nagradom od 1.300 kn neto zaposlenicima
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.06.2021 / 16:33
Autor: SEEbiz
POREČ - Valamar će početkom srpnja svojim djelatnicima isplatiti nagradu za pripremu i otvorenje sezone 2021. u iznosu od 1.300 kuna, nastavlja sa programima nagrađivanja tokom ljeta te jamči minimalna neto primanja od 5.000 kn.

Valamar je kroz krizno razdoblje od proljeća 2020. godine uspio očuvati radna mjesta kroz program “Pauza, Restart”, uz podršku sindikata, Vlade i državnih potpora, i tako spremno dočekao ljetnu sezonu.

U cilju pomoći djelatnicima koji su radili na pripremi sezone u otežanim uvjetima i čekali na posao tokom proljeća s umanjenim primanjima, Valamar je u dogovoru sa sindikatima odlučio otvoriti sezonu novčanom nagradom u iznosu od 1.300 kn neto koja će biti isplaćena u srpnju za stalne djelatnike, stalne sezonce i sezonce zaposlene do 31. svibnja 2021.

Svim ostalim sezonskim djelatnicima koji će se zaposliti tokom lipnja i srpnja te uspješno odraditi ljetnu sezonu, u rujnu će biti isplaćena nagrada za sezonski rad u iznosu od 1.000 kn neto.

Dodatno, kao treću ključnu mjeru Valamar je pokrenuo program nagrađivanja djelatnika tijekom srpnja i kolovoza u iznosu do 1.000 kn neto koji će se isplaćivati s obzirom na uspješnost i ostvareni turistički promet.

Valamar nastavlja s programom Valamar jamstvo koje garantira minimalnih 5.000 kn neto primanja za sve djelatnike koji odrade puni kalendarski mjesec. Kao i prijašnjih godina, svim sezoncima koji dolaze raditi u Valamar destinacije osiguran je kvalitetan smještaj u Kući Valamar, prehrana te druge pogodnosti.

“Ponosni smo na naše zaposlenike i odličnu pripremu sezone za koju očekujemo da će biti bolja od prošlogodišnje. Želimo i dalje biti najbolji poslodavac u turizmu i zajedno sa svojim zaposlenicima nastaviti graditi uspjeh na zajedničko zadovoljstvo. Novčane nagrade predstavljaju dodatnu motivaciju i oblik zahvale našim zaposlenicima za vjernost i solidarnost tijekom svih izazova ”, istaknula je Ines Damjanić Šturman, direktorica sektora ljudskih potencijala u Valamar Rivieri.

Tagovi: Valamar Riviera, hrvatski turizam, Ines Damjanić Šturman
PROČITAJ I OVO
Sunce hoteli smanjili gubitak u prvih šest mjeseci
POBOLJŠANJE
Sunce hoteli smanjili gubitak u prvih šest mjeseci
ZAGREB - Sunce hoteli smanjili su gubitak u prvih šest mjeseci ove godine, pokazuje ovih dana objavljeno poslovno izvješće.
Uspješniji su empatični šefovi, ali samo trećina njih tako se ponaša
ANKETA
Uspješniji su empatični šefovi, ali samo trećina njih tako se ponaša
ZAGREB - Emocije koje pokazuju šefovi nekad su bile znak slabosti, ali istraživanja upućuju da veći autoritet imaju vođe koje su u stanju pokazati autentične osjećaje i ranjivost jer su u stanju iskoristiti najbolje osobine radnika, pokazuje anketa globalne organizacije Catalyst, piše u subotu Jutarnji list.
Tko bi mogao biti kupac alkoholnog segmenta Zvečeva?
ŽESTOKA PIĆA
Tko bi mogao biti kupac alkoholnog segmenta Zvečeva?
POŽEGA - Hrvatski proizvođač alkoholnih pića i slatkiša Zvečevo priopćio je da će njegovi dioničari na Glavnoj skupštini razmotriti prijedlog za prodaju dijela imovine tvrtke koji se odnosi na proizvodnju žestokih pića. U obavijesti dostavljenoj Zagrebačkoj burzi nisu iznijeli više detalja o tome.
Fortenova pretvara potraživanja u Mercatoru u kapital
POTEZI
Fortenova pretvara potraživanja u Mercatoru u kapital
LJUBLJANA - Mercator je sazvao Skupštinu za 1. rujna na prijedlog svog većinskog vlasnika Fortenove Grupe, a dioničari će odlučiti o prijedlogu povećanja kapitala tvrtke za oko šest miliona eura.
Kinezi refinanciraju dug Atlantske plovidbe
DOGOVOR
Kinezi refinanciraju dug Atlantske plovidbe
DUBROVNIK - Atlantska plovidba izvijestila je kako je sklopila ugovor o povratnom leasingu na rok od tri godine s kineskom financijskom institucijom CSSC Shipping Company iz Hong Konga.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE